SNIMAK POKAZAO U KAKVIM JE ODNOSIMA RADE ŠERBEDŽIJA SA ĆERKAMA: Sve se saznalo, ISTINA se više NE MOŽE KRITI!
Foto: Dragana Udovičić

sada je jasno

SNIMAK POKAZAO U KAKVIM JE ODNOSIMA RADE ŠERBEDŽIJA SA ĆERKAMA: Sve se saznalo, ISTINA se više NE MOŽE KRITI!

Uprkos tome što su šaljivdžije na oca ćerke Radeta Šerbedžije nisu mogle dugo da izdrže, brzo su igru predale, te je glumac u poslednjoj etapi igre izašao kao pobednik

Objavljeno:

Godinama unazad ćerke Radeta Šerbedžije najstarija Lucija, zatim Mimi, Nina i Vanja dobar deo odmora provode sa ocem na primorju, gde imaju porodičnu kuću, a priča o tome kako je proteran iz Beograda će vas šokirati. Ni ovog leta, glumčeve naslednice nisu u tom smislu napravile izuzetak. Bez obzira što žive u različitim državama Nina je u Češkoj, Mimi u Australiji, Lucija i NIna u Hrvatskoj spojile su se kako bi letovale zajedno.

Velika porodica uživa u svakom zajedničkom trenutku, a koliko joj je lepo i šta je to čime se zanima nedavno je otkrila Mimi podelivši snimak sa pratiocima na društvenim mrežama.

Ćerke Radeta Šerbedžije, doduše samo njih tri i njegova najstarija unuka Anastazija Gajić zabavljale su se, između ostalog, tako što su usta napunile vodom, a potom se međusobno lupale tortiljama po licu, u cilju da jedna drugu nateraju da tečnost progutaju. Ona koja ostane sa vodom u ustima je pobednik. U neko doba drutšvenoj igri na plaži naslednicama se pridružio i glumac, što je dovelo do sveopšteg smeha.

1 / 2 Foto: Printscreen

Uprkos tome što su šaljivdžije na oca ćerke Radeta Šerbedžije nisu mogle dugo da izdrže, brzo su igru predale, te je glumac u poslednjoj etapi igre izašao kao pobednik. Smeh njegovih naslednica tim povodom prolamao se plažom, a oni koji su video pogledali mogli su samo da komentarišu da je Rade bogat i srećan čovek.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.