PRIJA MILIONERKA, 3 PUTA VIŠE ZARAĐUJE OD BRENE: Ovo je detaljan UVID u njenu ZARADU, razbucala ESTRADU
Foto: Damir Dervišagić

svaka čast!

PRIJA MILIONERKA, 3 PUTA VIŠE ZARAĐUJE OD BRENE: Ovo je detaljan UVID u njenu ZARADU, razbucala ESTRADU

Isplivali su detalji, imala je preko 50 nastupa!

Objavljeno:

Pevačica Aleksandra Prijović prestigla je koleginicu Lepu Brenu kada je reč o zaradi s obzirom na to da je od početka godine zgrnula tri puta više love od od nje.

Aleksandra Prijović je od početka 2022. godine imala 50 nastupa, a samo od pregled pesama koje koje ima na jutjubu uplaćen joj je novac za koji može da kupi stan u Beogradu. Ona na više pesama ima po par miliona.

Lepa Brena, Goca Tržan
foto: Damir Dervišagić

S druge strane, Brena na psemama koje su odavno okačene na ovom kanalu, ima tek po nekoliko pregleda.

Aleksandra Prijović
foto: youtube/printscreen

- Prija je u ovu godinu ušla radno, bukirala je tezge i nastupe tokom celog leta, a čeka je na desetine nastupa do kraja godine. Imala je do sad oko 50 odrađenih slavlja i sve tezge su joj imale dobre honorare, a dobro je zaradila i od pregleda na Jutjubu. Brena je, s druge strane, imala malo nastupa, više je putovala i trošiila novac, a od pregled ana Jutjubu nije imala zaradu. Samo nekoliko njenih pesama iam dosta pregleda, ostale nisu dobro prošle, pa je Brena počela da kači sve reportaže, intervjue i scene iz filmova u kojima je kao mlada glumila da bi broj pregleda na samom kanalu rastao - otkriva dobro upućen sagovornik Srpskog telegrafa.

1 / 6 Foto: © ATA Images

- Prija je do sada od pregleda zaradila sumu koju neki pevači ostvare kroz pet ili više godina. Otkako je objavila nove pesme, ima još više angažmana za razliku od Lepe Brene koja se baškarila na moru - dodao je sagovornik.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.