"BEZ DAHA JE GLEDAM"! TANJA BOŠKOVIĆ NA PLAŽI, OD PRIZORA ISPADAJU OČI: Prirodna bogatstva jedne žene u celosti!
Foto: Dado Đilas

bila i ostala prelepa!

"BEZ DAHA JE GLEDAM"! TANJA BOŠKOVIĆ NA PLAŽI, OD PRIZORA ISPADAJU OČI: Prirodna bogatstva jedne žene u celosti!

Izgled Tanje Bošković mnogima zaustavlja dah

Objavljeno:

Čuvena glumica koja se u svojoj bogatoj karijeri istakla vanserijskim talentom i dalje važi za jednu od najlepših žena naše glumačke scene te prirodni izgled Tanje Bošković kojim pleni godinama je u fokusu javnosti.

Glumica vanvremenske lepote svoje godine ponosno nosi, a da je u njenom slučaju vreme stalo svedoči i jedna od fotografija iz mladosti koja je ispilivala na društvenim mrežama.

Tanju i nakon četiri decenije krasi ista gracioznost, stav i držanje, a mnogi su oduševljeni prirodnošću koju neguje te komentarišu kako nekoliko bora ne mogu da pokvare utisak.

"Tako izgleda jedna prirodna lepotica", "Bez daha je gledam", "Ovo je nestvarna lepota", "Ovo se teško vidi danas...", "Svaka čast Tanja", "Bila i ostala savršena", neki su od komentara ispod fotografije ove zanosne lepotice.

Zadovoljna u svojoj koži i uvek puna pozitivnih misli glumica je pravi uzor, a njeni saveti su posebno dragoceni svim pripadnicama lepšeg pola.

- Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane, neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga? - rekla je Tanja o današnjim standardima lepote u emisiji "Agape".

1 / 6 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

05:03

TANJA BOŠKOVIĆ NIJE MOGLA DA SAKRIJE SUZE Pričalo se da je u svađi sa Zlatom Numanagić, ona joj se JAVNO OBRATILA I RASPLAKALA JE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.