TO JE TA GLAVA! SKRIVAO SE IZA FANTOMKE A SADA JE OTKRIVEN PRAVI IDENTITET DEVITA: Ovo je ON! (FOTO)
Foto: Ata images

opala!

TO JE TA GLAVA! SKRIVAO SE IZA FANTOMKE A SADA JE OTKRIVEN PRAVI IDENTITET DEVITA: Ovo je ON! (FOTO)

Jasno mu vidimo lik!

Objavljeno: 11:08h

On je zapravo neko ko je svima veoma poznat jer se, osim pevačke karijere, veoma uspešno bavi i produkcijom muzičkih spotova, s tim što se tada predstavlja pravim imenom David Ljubenović i ne krije lice.

Devito je pokupio simpatije publike kada se u javnosti pojavio sa maskom na glavi, koju dosad nikada nije skidao ni na jednom javnom nastupu. Mali broj njegovih obožavalaca zna kako on zapravo izgleda, ali i da se iza umetničkog imena Devito krije neko ko je sarađivao sa najvećim balkanskim zvezdama. Reper je najveću popularnost stekao duetskom pesmom "Vudu", koju je otpevao s koleginicom Teodorom Džehverović, a svoju karijeru otpočeo je kao fotograf u rodnom Kragujevcu.

Kada je ozbiljnije počeo da se bavi fotografisanjem, David se iz Kragujevca preselio za Beograd, gde je ubrzo počeo da se bavi snimanjem i video-produkcijom. Njegova posvećenost radu brzo se isplatila, pa je on otvorio svoju izdavačku kuću.

Ljubenovićevoj izdavačkoj kući poverenje su ukazale jedne od najvećih balkanskih zvezda. On je snimao spotove Aci Lukasu, Vuku Mobu, Milici Pavlović, kao i kolegi MC Stojanu, Sandri Africi i mnogim drugima.

1 / 4 Foto: Printscreen Paparaco Lov

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.