OVU ŽENU JE SRĐAN ĐOKOVIĆ JAKO POŠTOVAO: Umrla je od OPAKE BOLESTI, njihov zajednički video još kruži mrežama!
Foto: Nemanja Nikolić

niste znali!

OVU ŽENU JE SRĐAN ĐOKOVIĆ JAKO POŠTOVAO: Umrla je od OPAKE BOLESTI, njihov zajednički video još kruži mrežama!

To im je možda bio i poslednji susret!

Objavljeno:

Otac slavnog tenisera Novaka Đokovića, Srđan Đoković, jednom prilikom provodio se u prestonici na jednom privatnom slavlju, i kako je tada delovalo sve mu je bilo baš potaman.

U jednom trenutku mikrofona se latila sada pokojna Merima Njegomir, a deluje da je pogodila pesmu koju Srđan voli, pa su se zajedno veselili do ranih jutarnjih sati.

Noletov otac je prišao pevačici, zagrlio je pa sebe i nju snimao telefonom.

Evidento je bilo da Srđan gaji veliko poštovanje prema pevačkoj veličini kakva je bila Merima i da je rado uživao u njenim pesmama i glasu.

Podsetimo, legendarna Merima Njegomir rođena je 9. novembra 1953. godine u Beogradu. Živela je i radila u Beogradu. Snimila je više od 25 albuma i otpevala neke od bezvremenskih hitova kao što su „Ivanova korita“, „Ruzmarin“, „Zbog tebe“ i mnoge druge.

Preminula je u 69.godini života posle kraće bolesti.

Mediji su prenosili da Merima navodno nije preminula od raka, već od sepse.

- 5 meseci lečena pogrešna dijagnoza. Lečili su je od heliko bakterije, koju nije imala dok ju je jeo karcinom. Samoinicijativno je otisla 30.08 kod lekara gde joj je ustanovljen rak. Umrla je od sepse, nije dva dana dobila antibiotike jer su čekali antibiogram - rekao je pre mesec dana izvor "Kurira" blizak porodici Njegomir.

1 / 7 Foto: Printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.