KAO GROM IZ VEDRA NEBA,POTRES U BRAKU SEKE I VELJKA! Neće biti TREĆEG DETETA? Otišla sam nekim drugim putem,KRAJ JE
Foto: Marina Lopičić

promena!

KAO GROM IZ VEDRA NEBA,POTRES U BRAKU SEKE I VELJKA! Neće biti TREĆEG DETETA? Otišla sam nekim drugim putem,KRAJ JE

Veljko je morao da razume!

Objavljeno:

Trudnoća Seke Aleksić tema je koja je interesantna javnosti, a pevačica ne krije koliko joj porodični život i majčinstvo prijaju

Seka Aleksić ne krije da je oduvek želela mnogobrojnu porodicu te se zarad ove želje podvrgla vantelesnoj oplodnji o čemu je uvek otvoreno govorila u javnosti. Sa suprugom Veljkom na taj način se ostvarila kao majka te je dobila sinove Jakova i Jovana, a treća trudnoća Seke Aleksić koju pevačica jako želi, po svemu sudeći moraće da sačeka.

Seka je najavila da se u septembru povlači iz javnosti kako bi se po treći put podvrgla procesu vantelesne oplodnje,međutim za sada je odustala od planova da se po treći put ostvari kao majka.

Kako je sama otkrila, posao joj se nagomilao, koncerti su zakazani, a u planu je i veliki koncert u Beogradu.

- Meni su se planovi što se tiče posla mnogo poremetili, više radim nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću spontano da se desi - otkrila je Seka za tabloid "Star".

Inače, da bi započela vantelesnu oplodnju, neophodno je mirovanje i ne bi trebalo da nastupa. Sin Jakov kreće u predškolsko, pa Seka brine kako će tamo ostajati sam i plaši se kako će to prihvatiti. Na sve to ima ponudu menadžera da naredne godine organizuju njen veliki koncert u Beogradu i zato nema vremena da ide na česte kontrole i preglede koje zahteva vantelesna oplodnja.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/seka_aleksic

Bonus video:

03:35

SEKA ALEKSIĆ PROGOVORILA O SVOJIM POČECIMA Možda sam nekad nešto lupila EVO KAKO JE NA HIT NAČIN OCENILA SVOJ NEKADAŠNJI STAJLING

(Espreso/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.