VESNA DEDIĆ DALA OTKAZ PA SAD PRIZNALA ŠTA ĆE RADITI OD SEPTEMBRA: Reč je o DRUGOJ televiziji!
Foto: Damir Dervišagić

šok

VESNA DEDIĆ DALA OTKAZ PA SAD PRIZNALA ŠTA ĆE RADITI OD SEPTEMBRA: Reč je o DRUGOJ televiziji!

Naime, Vesna je na svom „Instagram“ nalogu sa svojim pratiocima podelila vest da napušta ovu medijsku kuću, jer kako kaže očekuje nove poslovne izazove

Objavljeno:

Više od dve decenije Vesna Dedić u svojoj kultnoj emisiji „Balkanskom ulicom“ dočekuje istaknuta imena sa domaće javne scene, a poslednje dve godine voditeljka je nizala brojne uspešne televizijske sezone na televiziji „Nova S“. Međutim, izgleda da je došlo vreme za promene.

Naime, Vesna je na svom „Instagram“ nalogu sa svojim pratiocima podelila vest da napušta ovu medijsku kuću, jer kako kaže očekuje nove poslovne izazove.

- Krajevi su jako lepi ako je od tuge jača radost i uzbuđenje zbog novog početka. Poslednji radni dan na televiziji „Nova S“... Lenka me fotografisala za uspomenu u studiju u kojem sam provela dve i po godine i snimila 90 od skoro 900 emisija „Balkanskom ulicom“. Zahvaljujem se svim kolegama „United Media“ na božanstvenoj saradnji i želim „Nova S“ mnogo uspeha u daljem radu, napisala je voditeljka, dodavši i razlog zašto prelazi na drugu televiziju:

1 / 7 Foto: instagram/printscreen

- Razlozi mog prelaska na jednu drugu televiziju su isključivo vezani za neke nove profesionalne i kreativne izazove. Verujem da ćete vi kojima je nedelja uz „Balkansku ulicu“ bila tradicija, od 25. septembra sa uživanjem pratiti 21. sezonu „Balkanske ulice“ na jednoj drugoj televiziji - napisala je Vesna Dedić.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.