MILOŠ BIKOVIĆ SE KUPA U PARAMA: Za dan uzme 5.000 EVRA, a evo ko mu je KONKURENCIJA! (FOTO)
Miloš Biković, Foto: © ATA Images

zanimljivo

MILOŠ BIKOVIĆ SE KUPA U PARAMA: Za dan uzme 5.000 EVRA, a evo ko mu je KONKURENCIJA! (FOTO)

Uspeli su da dobro unovče svoj talenat

Objavljeno: 11:05h

Seka Sablić, Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Žarko Laušević i Miloš Biković su najplaćeniji srpski glumci.

Ove zvezde ne prihvataju nijednu ulogu ukoliko za dan snimanja ne dobiju 2.000 evra.

I to kad je reč o glavnim rolama. Ako reditelji žele da ih angažuju za neku manju ulogu, moraju da izdvoje čak 5.000 evra po danu.

– Žarko Laušević, Miki Manojlović i Aleksandar Berček već godinama uzimaju najviše para za filmove i serije. Pored toga što su talentovani, cenu im diže i to što ne prihvataju olako svaku ulogu koja im se ponudi. Zbog toga, kada producenti i reditelji odluče da ih angažuju za neki projekat, već unapred znaju da će morati da plate 2.000 evra po danu za njihove honorare – otkriva za Informer dobro obavešten izvor i dodaje da njihova cena zavisi i od veličine uloge:

– Ukoliko nisu među glavnim glumcima, onda traže 5.000 evra.

Jedina žena među najplaćenijim glumcima je legendarna Seka Sablić.

– Glumice svuda u svetu, pa i u Srbiji, imaju manje honorare od kolega. To kod Seke nije slučaj! Njena popularnost traje još od osamdesetih godina prošlog veka i ne jenjava. Ona je garancija da će film ili serija postati hit, pa ne čudi što ima mnogo posla – kaže izvor za Informer.

1 / 5 Foto: Marina Lopičić

Najmlađi na listi najplaćenijih je Miloš Biković, koji je zahvaljujući ulozi Aleksandra Tirnanića Tirketa u “Montevideu”, a zatim i Maraša u “Južnom vetru” postao velika zvezda.

– Biković, poput mnogo starijih kolega, ima honorar od 2.000 evra dnevno. Međutim, u Rusiji zarađuje mnogo više! Tamo je za film “Sluga”, koji je najgledaniji u istoriji ruske kinematografije, uzimao 5.000 evra po danu – priča izvor.

Iza ove petorke slede Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milan Marić, Miloš Timotijević i Raša Bukvić, sa honorarima od 1.500 evra po danu.

– Marić je zahvaljujući filmu “Toma” i seriji “Državni službenik” među najtraženijim glumcima mlađe generacije. Timotijević i Bukvić su posle uloga u serijama “Besa” i “Južni vetar” podigli cenu, dok supružnike Vojina i Slobodu publika voli da gleda već godinama – kaže sagovornik.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.