I KATARINA ŽIVKOVIĆ IMA MIŠLJENJE O GEJ PARADI: Nećete verovati na čijoj je ona strani!
Foto: © ATA Images

šok ili ne?

I KATARINA ŽIVKOVIĆ IMA MIŠLJENJE O GEJ PARADI: Nećete verovati na čijoj je ona strani!

- Smatram da Ana Nikolić svojim komentarom o gej paradi nikog nije uvredila, i da ko god je loše komentariše zbog toga - zlonameran - napisala je pevačica na svom Instagram profilu

Objavljeno:

Pevčica Ana Nikolić poslednjih dana nalazi se u centru medijske pažnje zbog njene izjave o Paradi ponosa, a sada ju je pevačica Katarina Živković podržala.

- Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo da se šeta i paradira kog si ti opredeljenja. Koga to briga to, ja nosim svoj krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej, ne vidim razlog zašto to mora da bude toliko transparentno - rekla je Ana, a sada se i Kaća oglasila:

- Smatram da Ana Nikolić svojim komentarom o gej paradi nikog nije uvredila, i da ko god je loše komentariše zbog toga - zlonameran - napisala je pevačica na svom Instagram profilu, pa dodala:

1 / 7 Foto: Instagram

- Imam prijatelje koji su homoseksualci i znam da žive normalno i da nemaju probleme zbog toga, tako da smatram da organizatori gej parada zloupotrebljavaju homoseksualce jer rade na uništavanju nečije porodice kao osnovnog i najjačeg stuba društva i države, a naša država je i te kako ugrožena i napadana već dugo godina, tako da smatram organizovanje gej parade u ovo vreme napadom na našu državu i da je treba zabraniti - napisala je.

- Ovo nije samo kolegijalna podrška Ani, već pre svega njenom stavu koji sigurna sam deli ogromna većina našeg naroda i trebaju svi da je podrže, a kad kažem svi smatram da je i gejevi trebaju podržati jer je pozadina svega zloupotreba homoseksualaca od onih koji je organizuju svugde po svetu - zaključila je ona.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.