SRAMOTA! FANOVI TRAŽE DEJANU I ALEKSANDRI DA VRATE OVAJ POKLON: Nastao pravi SKANDAL!
Foto: Printscreen/instagram/dejandragojevic

STRAŠNO

SRAMOTA! FANOVI TRAŽE DEJANU I ALEKSANDRI DA VRATE OVAJ POKLON: Nastao pravi SKANDAL!

Dejan tvrdi da mu se stvara bespotreban pritisak

Objavljeno:

Nakon što je Dejan Dragojević juče na svom profilu na Instagramu u svom javnom i opsežnom izlaganju istakao kako je prinuđen da otprati sve profile njegove i Aleksandrine podrške, usledio je još jedan šok!

Dejan tvrdi da mu se stvara bespotreban pritisak, dok je sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom Nikolić na letovanju, a njihove fan grupe sada traže od njih da vrate dron i kameru koje su dobili od njih na poklon.

- Dejan zaratio sa podrškom, žele da im on vrati dron, koji su mu kupili, hit - poruka je koja se širi na društvenoj mreži Instagram, a kako će na ovo reagovati Aleks i Dejan, ostaje da vidimo.

1 / 7 Foto: instagram/printscreen

Podsetimo, tokom letovanja u Egiptu gde boravi sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom Nikolić Dejan je pobesneo zbog njihovih zajedničkih fan grupa, pa se odlučio na drastičan potez - da iste otprati.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen Instagram

- Zbog nepotrebnih i bezveznih rasprava između grupa koje podržavaju mene i Aleksandru otpratio sam sve grupe koje podržavaju... Bude li neko pravio bilo kakav pritisak, blokiraću sve grupe. Pratim samo svoje grupe, ne interesuju me zajednička podrška da se vi raspravljate jedni sa drugima. Oko čega se vi raspravljate? Je l' vam fali rijaliti? Onda prebacujete pritisak na mene što lajkujem, pratim... - rekao je Dragojević.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.