ZA NJEGA KAŽU DA JE NAJBAHATIJI ČOVEK U SRBIJI! Iz Čačka došao u Beograd, sada u JUTARNJEM otkriva sve o MILIONIMA
Foto: RTV Pink printscreen

hit

ZA NJEGA KAŽU DA JE NAJBAHATIJI ČOVEK U SRBIJI! Iz Čačka došao u Beograd, sada u JUTARNJEM otkriva sve o MILIONIMA

Mnogi su ga okarakterisali kao bahatog čoveka koji voli da se baškari sa svim što ima.

Objavljeno:

Adam Adaktar, samoprozvani "bog obrva" koji će se od sledećeg petka predstaviti publici kroz rijaliti šou, otkriva kako je uspeo da iz provincije dođe u najluksuznije naselje u Beogradu i živi u potpunom glamuru.

Mnogi su ga okarakterisali kao bahatog čoveka koji voli da se baškari sa svim što ima.

- Nisam bahat i ne znam zašto tako emitujem energiju na ljude. Moji klijenti mogu da posvedoče da sam normalan. Ja sam iz Čačka došao do vile na Dedinju. Tada magistralnim putem jer auto-put nije bio izgrađen, ne znam šta da kažem. Poenta priče je da idete tamo gde želite da budete - rekao je Adam Adaktar, ostavljajući publiku Jutarnjeg programa TV Pink u nedoumici da li je istina da je promenio ime ili ne.

U studiju je došao obučen u crnom i sa crnim sunčanim naočarima, koje je na početku emisije skinuo kako bi pokazao svoja plava sočiva.

- Za mene je ovo normalan izgled. Moje normalno nije normalno. Sebe vidim kao sultana Sulejmana, tad momenat mi se dopada - rekao je on, a onda rekao da ga ipak ne snimaju sa svih strana.

"Jesmo li se dogovorili da mi snimate drugi profil?", pitao je on i okrenuo se na stranu za koju smatra da lepše izgleda.

Kako kaže, to što radi porodični biznis je bio ključ uspeha.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

- Mi svi porodično radimo zajedno, svako ima svoj sektor koji vodi i zato smo tu gde jesmo. Porodični biznisi najviše ostvaruju rezultate jer smo smi za jednog, jedan za sve. Od blata do zlata. Ne od trnja do zvezda, jer trnje može da se preleti, samo zavisi da li imate avion - nasmejao se on.

Pažnju javnosti dobio je zbog svog maseratija i trenutka kada se parkirao na mestu za invalide.

- Maserati je neplanirano privukao pažnju. To je prvi moj auto koji sam sam sebi kupio i nisam hteo da vozim ništa dok ne uspem da kupim ono što želim. Stigao je crni, pa je bio dogovor između mene i supruge Anđele da napravilo "baby shower" da iz boje automobila otkrijemo pol deteta. Maserati je došao plavi i tako smo saznali da ćemo dobiti dečaka. Sledeća beba je takođe bio dečak pa je auto ostao iste boje. Nismo planirali na treću trudnoću da farbamo auto u roze, ali je neko drugi imao tu ideju - rekao je on.

Kako kaže, savet majke mu je bio bitan na putu do uspeha.

- Mnogo pričam sa majkom i došao sam baš kao mali i rekao: "Ovo je skupo", a ona mi je rekla: "Nije skupo, ili imaš para ili nemaš".

Iako je bio tajanstven tokom cele emisije, otkrio je kako se upoznao sa suprugom Anđelom.

Adam Adaktar
foto: Printscreen Instagram/adaktarofficial

- Bili smo na času Istorije umetnosti i došla je lepa devojka koja je počela da priča priču o fakultetima i ja je gledam i kažem: "Vidi ovu, molim te". Kasnije se dešava čudo, na času vajarstva smo vajali ruke i ulazi jako besna mlada devojka koja viče na mene i optužuje me da sam uzeo njenu ruku. To je bila ona. Posle četiri godine sam otvarao još jedan studio i pozvao sam je da dođe kod mene i tako je sve krenulo - rekao je on.

S obzirom na to da Adam sređuje obrve, sada je objasnio šta je njegov cilj kada sarađuje sa damama.

- Mi volimo da balkansku facu odradimo egzotičnije - istakao je on.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.