KEBA JE OTKRIO TAJNU KOJU JE ČUVAO CELOG ŽIVOTA: Vreme je da se sve SAZNA!
Foto: damir dervišagić

OBRT

KEBA JE OTKRIO TAJNU KOJU JE ČUVAO CELOG ŽIVOTA: Vreme je da se sve SAZNA!

Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija. Preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže

Objavljeno:

Poznato je da Dragan Kojić Keba veoma vodi brigu o svom fizičkom zgledu, pa ga tako često možemo videti u javnosti sa ogledalcetom, na kom posmatra da li je u svakom trenutku sa njegovim licem sve u redu.

On dosta pažnje posvećuje upravo nezi lica, a iako je ovo nailazilo na neslane šale, pevač se ne libi da govori o tome. Sada je otkrio i svoju dnevnu rutinu kada je koža lica u pitanju, kao i svoje male tajne.

Teško mi pada recimo kada moram da stavljam puder zbog snimanja i emisija. Preporučujem generalno što manje šminke jer i na druge načine lice može da izgleda zategnuto i sveže. Ima tu raznih caka! Na primer, ja se umivam sapunom od maslinovog ulja koji, koliko god da ispiram ostavlja trag ulja koje je lekovito za lice.

1 / 5 Foto: RTV Pink printscreen

Jedno vreme sam praktikovao da se umivam kiselom vodom jutru, čim se probudim. Od tih sastojaka u gaziranoj vodi lice se dodatno ispilinguje i zateže. Ne treba to činiti baš svakog jutra, ali povremeno da, zapravo samo kao piling. Kada to završim koristim kremice - otkrio je pevač za domaće medije.

Dugogodišnje iskustvo Kojića je naučilo da je za lepotu presudan i unutarnji osećaj, zbog čega mnogo pažnje posvećuje održavanju duhovne forme, a ne samo fizičke.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.