ELEKTRA STIGLA U BEOGRAD SA NOVIM GIGANTSKIM GRUDIMA: Hitno otišla kod NJEGA da uradi KOREKCIJU! (FOTO)
Foto: Igor Živković

Sve je iznenadila

ELEKTRA STIGLA U BEOGRAD SA NOVIM GIGANTSKIM GRUDIMA: Hitno otišla kod NJEGA da uradi KOREKCIJU! (FOTO)

Pevačica se pohvalila novitetima.

Objavljeno:

Pre izvesnog vremena, naša pevačica, Elektra Elit je ispričala kako se prostitucijom bavi već dugi niz godina, kako su njeni klijenti najčešće heteroseksualci, a nikako homoseksualci, te kako među mušterijama ima najviše zauzetih muškaraca, kojima ona za novac ispunjava sve fantazije.

Ona je tada šokirala ceo Balkan, a o svom poslu nije prestajala da govori javno. Međutim, neko vreme je nismo viđali na mrežama, kao ni na događajima. Ona je dane provodila u Švajcarskoj, a sada je rešila da malo uživa i to baš u Beogradu.

Elektra Elit
foto: Printscreen Instagram/electra.elite

Transrodna pevačica i ekstravagantna Elektra je nakon duge medijske tišine, na Instagram profilu pratiocima priredila pravi haos. Ona je otišla na korekciju kose kod Makija, našeg najpoznatijeg frizera za nadogradnje, koji je inače frizer i Jelene Karleuše i uradila najdužu kosu ikad.

Oni su na svojim profilima podelili Elektrinu novu kosu, ali i silikonske grudi koje je pevačica, reklo bi se, skoro povećala, budući da znamo da je Elektra imala dosta manje grudi.

Pevačica je pokazala kako uživa u frizerskom salonu, a komentari su samo padali na sve strane!

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, među ovogodišnjim izvođačima na EuroPrajdu, pored britanske muzičarke Džesi Ver, biće i domaće muzičke zvezde - Elektra Elite, Senidah, Sara Jo, Sajsi MC, a Elektra je odlučila da napravi pravi haos za svoj nastup.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.