SVI SE PITAJU ODAKLE "SRPSKOM BOGU OBRVA" OVOLIKI MILIONI: Sve je isplivalo na VIDELO, ovo je PRAVA ISTINA O NJEMU
Foto: Printscreen Instagram/adaktarofficial

hit

SVI SE PITAJU ODAKLE "SRPSKOM BOGU OBRVA" OVOLIKI MILIONI: Sve je isplivalo na VIDELO, ovo je PRAVA ISTINA O NJEMU

A svi se pitaju samo jedno – odakle pare za sav taj luksuz?!

Objavljeno: 23:16h

Adaktarovi nisu još ni počeli da se emituju, a Srbija i region ne prestaju da bruje o čuvenoj porodici, njihovom tajnom životu, bogatstvu koje su stekli i svim kontraverzama koje ih prate.

Putovanja na egzotične destinacije i odsedanje u basnoslovno skupim hotelima, vila na Dedinju sa bazenom, garderoba sa potpisom najpoznatijih svetskih dizajnerskih brendova - samo su neke stvari koji čine megalomanski život Adama Adaktara i njegove porodice!

Adam Adaktar, Adaktar
foto: Printscreen Instagram/adaktarofficial

A svi se pitaju samo jedno – odakle pare za sav taj luksuz?!

Mnogi u Srbiji su već godinama u poslu sa obrvama, ali od toga nisu profitirali ni blizu kao Adaktarovi. Za samo pet godina Adam je otvorio nekoliko lokala na najtraženijim lokacijama u Beogradu. Posle prvog „Adaktar centra“ koji je otvoren 2017. godine u srcu Vračara, Adam i njegova porodica pokrenuli su i beauty centar „Alis Hair“, a zakupili su i lokal u elitnom delu Novog Beograda.

Kako saznaje Pink, Adaktarovi su vlasnici nekoliko luks nekretnina u Beogradu, a ona koja najviše upada u oči je vila na Dedinju sa velelepnim dvorištem i bazenom. Kako se šuška u beogradskim krugovima vrednost Adaktarove vile je čak 3.000.000 evra!

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/adaktarofficial

Prema tvrdnjama našeg dobro obaveštenog izvora bliskog čuvenoj porodici njihova luksuzno opremljena vila ima čak 700 kvadrata i opremljena je najskupjim nameštajem naručenim u inostranstvu!

Bahati život Adaktarovih nema kraja. To pokazuje i vozni park ove imućne porodice koji se procenjuje na više od pola miliona evra! Svi se sećamo bizarnog otkrivanja pola prvog Adamovog deteta, kada je njegov džip marke „Maserati“ bio ofarban u svetlo plavu boju. A onda je njegova majka Alis za otkrivanje pola trećeg deteta, isti taj automobil ofarbala u svetlo roze boju, bez Adamovog znanja što je Boga obrva, kako ga mnogo nazivaju, veoma razljutilo!

Adam ne bi bio Adaktar da nije našao rešenje, pa je kao od šale kupio novi džip i to marke „Mercedes-Benz G 500“ vredan tričavih 200.000 evra!

Kao i sve vezano za Adaktarove, i njihovo bogatstvo je i dalje pod velom tajne, ali nema sumnje da ćemo neke odgovore dobiti upravo kroz rijaliti koji će ogoliti živote ove misteriozne porodice.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.