KAD NIKOLA ROKVIĆ ZABACI UDICU, SAMO SE NAJBOLJE ZAKAČI: Ona je sada jedina RIBA u muškom društvu! (FOTO)
Nikola Rokvić, Foto: Instagram printscreen

opa

KAD NIKOLA ROKVIĆ ZABACI UDICU, SAMO SE NAJBOLJE ZAKAČI: Ona je sada jedina RIBA u muškom društvu! (FOTO)

Letovanje Nikole Rokvića: divlja priroda, delfini i ostrva kao iz priče o Robinzon Krusou

Objavljeno: 13:05h

Letovanje Nikole Rokvića: popularni pevač tople avgustovske dane provodi u društvu brata Marka Rokvića i prijatelja krstareći nepreglednim prozirnim prostranstvima Mediterana. On uživa provodeći dane na palubi čamca uz stihove Olivera Dragojevića, posmatrajući nepregledno plavetnilo.

Nikola Rokvić
foto: Instagram printscreen

Nedavno je na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima objavio video zapise kako ih u stopu prate i sa njima zajedno plove delfini, kao i divlje životinje koje je slikao na kopnu u maloj uvali Kyra Panagia, pokazujući sve prirodne lepote Grčke.

Na jednoj od fotografija je pokazao kako njegov brat lovi ribu, a potom i ulov za taj dan, prikazujući prave avanture Robinzon Krusoa, loveći hranu, spremajući je i jedreći na otvorenom moru.

Nikola Rokvić
foto: Instagram printscreen

Pre nego sto je otplovio put plavog Mediterana, on je zajedno sa suprugom Bojanom Barović, porodicom i najbližim prijateljima proslavio rodjendan svoje naslednice Leone 8. avgusta, koja je proslavila svoj šesti rođendan.

Bračni par Rokvić je nedavno objavio radosne vesti, nedugo nakon što su Marko i Sara Rokvić objavili vesti da čekaju prinovu, njihovo drugu dete i da će njihov naslednik Despot dobiti sestru.

Nikola i Bojana uskoro će postati roditelji po treći put, nakon ćerkice Leoone i sina Simeona, poznati par je podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram lepe vesti, ali još uvek se ne zna kog će pola biti njihovo treće dete. Iako su rođeni u Beogradu, njihova deca letnje raspuste provode na Fruškoj Gori, učestvujući i pomagajući u seoskim aktivnostima.

Mladi pevač koji potiče iz muzičke porodice u kojoj je otac Marinko Rokvić bio istaknuti umetnik i pevač, koji je svojim glasom i hitovima obeležio jedno vreme i njegov brat Marko krenuo je istim stopama, put muzičke i pevačke karijere. Nikola je posle završene gimnazije, znao čime želi da se bavi, pa je tako na Univerzitetu Braća Karić upisao dizajn i snimanje zvuka.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen

Kada se pojavio sa svojom prvom pesmom "Oprosti mojoj mladosti", osvojio je srca ženske publike svojim glasom i harizmom, a nakon toga nizali su se hitovi kao što su: "Željo moja", "S kim si me noćas varala", "Ja sam tvoj i kad spavam sa njom". Izdao je tri studijska albuma, učestvujući na različitim muzičkim festivalima, pa je tako 2010. godine na jednom od Grandovih festivala otpevao pesmu "Med i slatko grožđe" za koju se smatra da je postigla najveći uspeh u njegovoj karijeri. Njegov treći album se žanrovski razlikovao od prethodna dva jer je na pomenutom objavio pop pesme, koje je publika vremenom prihvatia i zavolela.

Bonus video:

00:23

Nikola Rokvić emotivnim video čestitao bratu rođendan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.