"DUNJICE, TO SAM JA... NEDA!" EVO GDE JE DANAS I ŠTA RADI ČUVENA GLUMICA: Umalo da padne u zaborav! (FOTO)
Greh njene majke, Foto: Printscreen/RTS

promenila se

"DUNJICE, TO SAM JA... NEDA!" EVO GDE JE DANAS I ŠTA RADI ČUVENA GLUMICA: Umalo da padne u zaborav! (FOTO)

Stil života Ivane Jovanović drastično se promenio

Objavljeno: 12:02h

Uloga Nede u seriji "Greh njene majke" donela joj je vrtoglavu popularnost za koju je sa glumcem Ivanom Bosiljčićem dobila prestižnu nagradu za glumački par godine, zatim se pojavila u seriji "Nepobedivo srce" da bi nakon toga potpuno nestala sa javne scene.

Stil života Ivane Jovanović promenio se iz korena i mnogi su se pitali zašto je glumica odlučila da se povuče baš na vrhuncu slave.

Greh njene majke
foto: Printscreen Youtube

U međuvremenu se doznalo da je Ivana spakovala kofere te otputovala preko Atlantskog okeana u potrazi za svojom srećom koju je i pronašla u Los Anđelesu gde je sa sinom Viktorom započela potpuno novi život - zaposlila se kao kreativni menadžer u jednom restoranu i počela da drži časove joge.

- Živim svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivudu. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih stvari koje rutinski obavljam.Budim se i krećem na plažu da se "bućnem" pre posla. Plivam dvadesetak minuta, nekada sa fokama i pelikanima, a nekada i pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Skarlet Johanson... Sve sam ih videla i verujte da su Srpkinje mnogo lepše - ispričala je Ivana jednom prilikom za magazin "Glorija".

1 / 8 Foto: printscreen

Glumica je dobila i američko državljanstvo, a čekajući da ga dobije, nije dolazila u Srbiju. Odbila je i neke glumačke uloge koje su joj se ovde nudile, ali ona tvrdi da ne žali.

- Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc - otkrila je glumica koja je "preko bare" pronašla i pravu ljubav.

Greh njene majke
foto: Printscreen

Sa bivšim suprugom Nemanjom Čuturilom dobila je sina Viktora koji je Ivanin centar sveta i požrtvovana majka čini sve kako bi mezimcu pružila samo najbolje, a da je nakon porođaja prolazila kroz teške trenutke otvoreno je govorila.

- Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije.

Bonus video:

00:43

Poznate glumice Vanja Nenadić i Jovana Gavrilović u akciji Zasadi drvo

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.