LJILJANA BLAGOJEVIĆ JE ZBOG SINIŠE LILA GORKE SUZE: Kalina Kovačević otkrila TEŠKE VESTI iz svoje porodice!
Foto: Damir Dervišagić

šok!

LJILJANA BLAGOJEVIĆ JE ZBOG SINIŠE LILA GORKE SUZE: Kalina Kovačević otkrila TEŠKE VESTI iz svoje porodice!

Težak period u životu poznatih supružnika!

Objavljeno:

Roditelji Kaline Kovačević tokom celog života bili su joj velika podrška, ipak, ovoga puta glumica je otkrila i tešku fazu sa kojom su se suočili kao porodica

Glumica Kalina Kovačević ne krije koliko je ponosna što je ćerka dve žive legende dramske umetnosti, glumice Ljiljane Blagojević i reditelja Siniše Kovačevića. Ipak, kako kaže, teret poznatih roditelja nije uvek bio lak.

1 / 6 Foto: instagram/kalinakovacevic

Naime, u razgovoru u emisiji "Realna priča" isplivala je istina o najtežem periodu koji su pre više od tri decenije proživeli roditelji Kaline Kovačević.

- Kada sam imala pet godina bila sam sklonjena iz Beograda zbog pretnji koje su bile upućene mom tati i celoj mojoj porodici. Kad si tako mali ne shvataš da neki ljudi ne shvataju umetnost, pa kad to još pomešaju sa politikom i ostrašćenošću, onda tu ispadne neka velika papazjanija, glave su previše ostrašćene i dolazi do neprijatnih situacija - otpočela je svoju priču o možda jednom od težih trenutaka za njenu porodicu, Kalina.

- Nažalost morala sam da budem sklonjena. Hvala bogu sve se dobro završilo, ali ostane ožiljak na srcu petogodišnjeg deteta. Dete možda ne razume neke stvari, ali ume da prepozna emociju i ume da prepozna opasnost i jezu koja ti prođe kroz kičmenu moždinu, kad čuješ strah u glasu svojih roditelja - rekla je i osvrnula se na gest tih ljudi.

- Ne mogu to da opravam, jer kakav čovek moraš da budeš da bi pretio detetu, ma i odraslom čoveku, a kamo li detetu, da bi povredio njegove roditelje.

- Tada nisu bili zabrinuti samo otac i majka nego i javnost i babe i dede. Kad te sklanjaju iz Beograda, to onda nije prijatno. Ipak, kad su se stvari dovele u red, nakon izvesnog vremena vratila sam se u Beograd.

Uprkos svemu tome, Kalina je odabrala da upliva u glumačke vode, a bez obzira na pretrpljenu traumu roditelji su joj dali beskrajnu podršku.

Kalina Kovačević
foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

01:00:48

REALNA PRIČA-KALINA KOVAČEVIĆ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.