BIVŠA ZADRUGARKA SE BORI ZA STARATELJSTVO NAD DETETOM: Na SUDU su, a ovo su detalji!
Foto: Instagram/valeribojinoc/viki_mitrovic_official

DA LI JE MOGUĆE?

BIVŠA ZADRUGARKA SE BORI ZA STARATELJSTVO NAD DETETOM: Na SUDU su, a ovo su detalji!

Ona je priznala da ju je učešće u popularnom rijalitiju puno koštalo

Objavljeno:

Viktorija Mitrović večeras gostuje u emisiji "Zadruga - Narod pita", a tom prilikom u razgovoru za Informer otkrila je da se nakon svog učešća u "Zadruzi 5" bori za starateljstvo nad ćerkom.

Viktorija je priznala da ju je učešće u popularnom rijalitiju puno koštalo, jer nije bila sa svojim detetom.

- Učešće u "Zadruzi" me je puno koštalo jer nisam provodila dete sa svojim detetom. Na sudu sam sa bivšim suprugom, želi da preuzme starateljstvo. Sudim se za svoje dete kojem sam ja staratelj... Ročište je početkom septembra. Nemam strah da će on dobiti starateljstvo nad detetom. On je zaboravio da sam ja učestvovala i bila angažovana za rijaliti program, tako da to može da se formuliše kako god. Mislim da mu to neće puno dobro doneti, a naravno da će dete ostati kod mene. Spremna sam na bitku i znam protiv koga se borim, znam kako mogu da dobijem ovu bitku - rekla je bivša zadrugarka, pa dodala:

1 / 7 Foto: Espreso.rs

- Nisam mu davala da viđa dete jer nije plaćao alimentaciju dve godine. Kad god je tražio da čuva dete uvek se svelo da petlja sa mnom, da me moli da se pomirimo i tada sam videla da njegov dolazak uopšte nema svhu i da nije u pitanju dete - rekla je Viktorija.

viktorija mitrović
foto: Instagram/valeribojinoc/viki_mitrovic_official

- Mislim da sve ovo radi iz inata, zato što on dobro zna da on nije u stanju da čuva dete jer znam kakav je on. Igra igrice, ne znam šta je proradilo u njemu, verovatno hoće da uđe u rijaliti - zaključila je Viktorija Mitrović

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.