MILJANA PONOVO NAPRAVILA SKANDAL U BOLNICI: Da li je REALNO da je OVO URADILA?!
Foto: ATA images, Beta/Saša Đorđević

STRAŠNO

MILJANA PONOVO NAPRAVILA SKANDAL U BOLNICI: Da li je REALNO da je OVO URADILA?!

Lekarski tim je ipak odlučio da i dalje ostane pod njihovim nadzorom

Objavljeno: 17:52h

Miljana Kulić svakim danom je sve agresivnija i bahatija prema bolničkom osoblju Urgentnog centra, u kome se nalazi otkad je hitno prebačena iz Niša, gde joj je izvađena slezina nakon što joj je pozlilo posle operacije smanjenja želuca u Turskoj.

Kako saznaje Kurir iz nezvaničnih izvora, Nišlijka je pre nekoliko dana opet pravila haos po bolnici, i to zbog toga što su joj stavili kateter. Iako je mislila da će već biti puštena na kućno lečenje, lekarski tim je ipak odlučio da i dalje ostane pod njihovim nadzorom, što je nju dodatno iznerviralo, pa je zbog toga pravila scene na odeljenju na kome se nalazi.

1 / 5 Foto: : PRINTSCREEN, ANA PAUNKOVIĆ, KURIR

- Kada su joj rekli da još ne može da ide kući, Miljana je poludela. Zvala je Mariju da dođe odmah po nju i da je vodi, rekla je da više ni minut neće da ostane u bolnici. Plakala je, histerisala i uznemirila druge pacijente. Htela je da iščupa i kateter, nemoguća je bila - kaže naš i dodaje:

- Kada su videli da je sakrila i elektronske cigarete i da je pušila u sobi, odmah su joj ih oduzeli. Prvo nije htela da ih preda, otimala se, baš je bila neprijatna situacija. Kasnije se umirila, ali je nakon nekog vremena molila i preklinjala da joj ih vrate. Lekari su ostali neumoljivi, jer joj je svaka vrsta cigareta najstrože zabranjena. Pošto se posle opet uznemirila, dali su joj terapiju i sedatirali je, kako bi se malo smirila i kako ne bi iščupala kateter ili se povredila - završava izvor za Kurir.

Miljana se nedavno oglasila po prvi put iz bolnice, a evo šta je rekla!

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.