ĐORĐA KULJIĆ U PONOĆ ZGODNA BRINETA POČASTILA POLJUBCIMA: Isplivale fotke sa luks žurke na primorju, NE SMIRUJE SE!
Foto: Filip Plavčić

vrelo

ĐORĐA KULJIĆ U PONOĆ ZGODNA BRINETA POČASTILA POLJUBCIMA: Isplivale fotke sa luks žurke na primorju, NE SMIRUJE SE!

Zgodni mladić već nekoliko dana sa prijateljima letuje u Crnoj Gori, stoga nije bilo veliko iznenađenje što je žurku baš dole priredio

Objavljeno:

Raskošnim partijem u prisustvu velikog broja zvanica Đorđe Kuljić, široj javnosti poznatiji kao bivši dečko Anastasije Ražnatović, proslavio je rođendan.

Zgodni mladić već nekoliko dana sa prijateljima letuje u Crnoj Gori, stoga nije bilo veliko iznenađenje što je žurku baš dole priredio. Za mesto zabave on je odabrao Porto Montenegro, koji se po mnogo čemu svrstava u red najekskluzivnijih primorskih lokacija.

Upravo u tom maniru protekao je i Đorđev rođendan. Čitavo veče služila su se skupocena vina, šampanjac, viski i kokteli. Primedbe za zakusku takođe nije bilo, niti za muzički repertoar za koji je bio zaslužan muzičar Šako Polumenta sa svojim bendom.

1 / 2 Foto: Printscreen

U neko doba Đorđa su oko rođenanske torte sa vatrometom opkružili prijatelji, kumovi, saradnici i svi uglas mu otpevali "Divan, dan", a posebnu čestitku i poljubac bivši dečko Anastasije Ražnatović dobio je tačno u ponoć od svoje emotivne izabranice Mile Radojević, sa kojom letuje.

Sve najlepše u daljem životu Kuljiću je poželela i Bojana Rajić, koja je sa slavljenikom i njegovim prijateljima slavila duboko u noć.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.