KAO OD MAJKE ROĐEN: Milan Marić ŠOKIRAO GOLOTINJOM! (FOTO)
Milan Marić, Foto: EPA

hit!

KAO OD MAJKE ROĐEN: Milan Marić ŠOKIRAO GOLOTINJOM! (FOTO)

Milanu Mariću pripala je još jedna glavna uloga. On će u seriji "Pad" tumačiti lik Žarka Lauševića, a gledaoce prvih nekoliko epizoda iznenadile su scene u kojima je glumac potpuno nag

Objavljeno:

Milan Marić (32) skinuo se go u seriji "Pad"! Popularni glumac igra svog kolegu Žarka Lauševića u ovoj drami, koja je rađena po Lauševoj autobiografiji "Godina prođe, dan nikad".

1 / 5 Foto: Printscreen

Prve dve epizode serije, reditelja Bojana Vuletića, premijerno su prikazane na Filmskom festivalu u Sarajevu. Gledaoci su bili iznenađeni kad su u jednoj sceni u zatvorskom kupatilu videli Marića potpuno obnaženog.

Nije mu prvi put

Ovo nije prvi put da se Milan Marić za potrebe neke uloge skine nag. To je učinio i u filmu i seriji "Toma", gde je glumio boema Tomu Zdravkovića, ali i pre deset godina u kratkom filmu "Narednik", gde je imao intimne scene sa kolegom Milošem Timotijevićem.

Miloš Timotijević, Milan Marić
foto: Printscreen

Milan priča da je od Lauša tražio savete kako da ga što vernije odglumi.

- Sa Žarkom sam razgovarao pre početka snimanja. Razgovarao je sa mnom kao stariji kolega sa mlađim, poželeo mi je sreću i rekao da je tu ukoliko bude bilo potrebe. Značio mi je takav razgovor i da mi neko kaže da će sve biti u redu i da mi veruje. Kao glumac verovatno se i sam nekada našao u takvoj situaciji i zna šta znači ta vrsta podrške na samom početku snimanja. Prepoznao je to i u pravom trenutku je to uradio. Meni je to dalo dodatni vetar u leđa - kaže Marić.

Serija "Pad" prati život popularnog glumca od trenutka kad on i njegov brat u Podgorici ulaze u sukob sa momcima, sa tragičnim posledicama. Priča se nastavlja u istražnom zatvoru Spuž. Pored Marića, ostale uloge tumače Krešimir Mikić, Izudin Bajrović, Slavko Sobin, Dragan Marinković, Milica Janevski, Anđela Jovanović i Kemal Rizvanović. Televizijska premijera očekuje se na zimu 2023. godine.

Bonus video:

00:32

Milan Marić ulazi u zgradu

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.