MILAN MARIĆ BEZ ODEĆE: Glumac će ZAPALITI SRBIJU OVOM FOTKOM, prizor od MILION DOLARA!
Foto: EPA

vrelo izdanje

MILAN MARIĆ BEZ ODEĆE: Glumac će ZAPALITI SRBIJU OVOM FOTKOM, prizor od MILION DOLARA!

Milan je omiljeni glumac mnogim ženama, a na njegovom Instagram profilu se mogu naći različite fotografije koje privlače pažnju

Objavljeno: 09:48h

Popularni glumac Milan Marić otkad se pojavio na malim ekranima postao je glavna tema medija i simbol muškarca kakvog žene žele, nedavno je objavljeno da je Milan i naš najplaćeniji glumac.

Milan je omiljeni glumac mnogim ženama, a na njegovom Instagram profilu se mogu naći različite fotografije koje privlače pažnju. On je trenutno na odmoru u Crnoj Gori odakle je objavio fotografiju kojom je pokrenuo lavinu pozitivnih komentara.

Zgodni glumac je objavio kako uživa na moru, a njegova tajanstvena lokacija je Boka Kotorska, mnogim poznatim ličnostima omiljena destinacija za odmor.

„E, ovo je lep muškarac…baš ovako izgleda.“ Jedan je od pozitivnih komentara koje je lepi glumac dobio.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/eugensmesni

Podsetimo, Milan je nedavno otkrio da je za potrebe filma Toma smršao čak 24 kilograma i to zato što je za prethodnu ulogu morao da se ugoji 30!

— Pokušao sam razne dijete i ništa nije uspelo. Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam. Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar — prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani. Jedan obrok sam izbacio a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate — objasnio je glumac.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.