IZA ZATVORENIH VRATA DEŠAVALI SU SE PROBLEMI! Milena je Gagu stalno nazivala PROSTAKOM, isplivali detalji iz BRAKA!
Foto: Youtube Printscreen/RTS Sajt - Zvanicni kanal

niste znali!

IZA ZATVORENIH VRATA DEŠAVALI SU SE PROBLEMI! Milena je Gagu stalno nazivala PROSTAKOM, isplivali detalji iz BRAKA!

Milena Dravić svojevremeno je imala velike probleme sa suprugom Gagom NIkolićem!

Objavljeno:

Slavni glumac Dragan-Gaga Nikolić voleo je kafanu i sva životna zadovoljstva, i to nije krio. Nikada nije bio neumeren, znao je koja mu je mera, kako u piću, tako i u jelu. Jednom prilikom u svom omiljenom ambijentu ispričao je kako ne voli zvanične prijeme i šta mu je supruga Milena Dravić stalno zamerala.

- Malo sam seljak po tom pitanju. Stidljiv sam i izbegavam takve prijeme na kojima se, katkad, na švedskom stolu posluže jastozi i kavijar. Ne volim da jedem stojeći, ne osećam se prijatno u takvim situacijama. Volim da uživam ne samo u klopi i ukusima, već i u ritualu kuvanja. Milena je mnogostruko bolji kuvar od mene. Ono što volim da jedem, to znam i da napravim. Na primer, zimi često u rernu ubacim krompir presečen napola, a preko njega poređam slaninicu - pričao je Gaga svojevremeno.

- Kad se ispeče odozgo stavim kajmak ili sir, u zavisnosti šta imam u kući, i sve to u slast pojedem zalivajući pivom. Milena uvek “ludi” kad me vidi da čitam novine dok jedem. Otkad smo zajedno, više od trideset pet godina, govori mi da to rade samo prostaci. Jednom prilikom smo otišli u neki pariski restoran prosečnog izgleda i odlične kuhinje. Čim smo ušli, spazili smo čoveka koji je u jednoj ruci držao novine, a u drugoj kašiku. Nekoliko trenutka kasnije, kad je gospodin spustio novine toliko da otkrije lice, shvatili smo da je u pitanju Marčelo Mastrojani. “Kad može Marčelo da čita, zašto ne bih mogao i ja? - konstatovao sam glasno dok je Milena kolutala očima.

Bonus video:

02:41

NEPOVOLJNO U NEKOLIKO OPŠTINA U VOJVODINI! Iz Urgentnog umiruju: Sposobni smo da kovid bolnicu otvorimo za 2h (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.