"KOLA IZGLEDAJU JEZIVO!" Jovana se oglasila za Espreso nakon saobraćajke!
Foto: Profimedia

ispričala

"KOLA IZGLEDAJU JEZIVO!" Jovana se oglasila za Espreso nakon saobraćajke!

Nije im bilo dobro kada su videli šta se desilo.

Objavljeno:

Bivši učesnik rijalitija "Survivor" Ramiz Gusinac pre dva dana je imao saobraćajnu nezgodu u Bosni i Hercegovini. On se pre toga družio sa bivšim takmičarima iz pomenutog rijalitija sa kojima je učestvovao u jednoj humanitarnoj akciji.

1 / 2 Foto: Printscreen

Sa Ramizom pre saobraćajke bila je i Jovana Tomić. Mi smo je kontaktiali da bismo proverili da li se čula sa Ramizom nakon svega i da li je možda saznala kako je sada saborac iz "Crvenog plemena".

– Ramiz i ja smo se čuli. Ja sam u putu saznala da je imao saobraćajnu nesreću. Tačnije, Stevi (Stevanović) se negde zakačio net i stigla nam je slika u grupu - rekla je Jovana za Espreso i potom otkrila:

– Zvali smo ga posle. Bio je na pregledu na Palama i uveče me je zvao. Neka žena ga je udarila i kola izgledaju baš jezivo. Pretrnula sam dok se nije javio, ali hvala Bogu skroz je u redu. Došli su po njega iz Novog Pazara, oseća se dobro, ništa nije fizički ozbiljno.

Bonus video:

02:10

DVA MESECA RADITE 16 I PO SATI BEZ SLOBODNOG DANA Iva iz Srbije radi na Aljasci: Spavala sam u kontejneru! OTKRILA KOLIKA JE PLATA

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.