NIKOLINA PIŠEK POKAZALA MUŠKARCA?! Zajedno su na MORU, zbog OVE FOTKE MIŠA GROF će se RAZBESNETI!
Foto: Instagram/nikolina_pisek

iznenadila

NIKOLINA PIŠEK POKAZALA MUŠKARCA?! Zajedno su na MORU, zbog OVE FOTKE MIŠA GROF će se RAZBESNETI!

Nikolina je na plažu došla bez trunke šminke i još jednom pokazala svoju prirodnu lepotu

Objavljeno:

Voditeljka Nikolina Pišek koja je nakon prerane smrti supruga Vidoja Ristovića pod stalnom lupom javnosti pokušava da život dovede u normalu te je dala sebi oduška na Hrvatskom primorju gde uživa u društvu ćerki.

Sada su fotografije Nikoline Pišek sa ostrva Korčula izazvale pregršt pozitivnih komentara i reči podrške, a svi se pitaju da li je ona konačno odlučila da emotivno nastavi dalje.

Nikolina je na plažu došla bez trunke šminke i još jednom pokazala svoju prirodnu lepotu, a osim izgleda kojim se može pohvaliti, ona je pokazala da ima predispozicije i za surfovanje.

1 / 4 Foto: printscreen

- Jedno emotivno retro letovanje. Prijatelji, porodica, nove/stare uspomene. Samo ljubav - napisala je Nikolina uz ovu objavu, a ono što je svima zapalo za oko i što je izazvalo burne reakcije u javosti jeste Instagram stori misterioznog karaktera. Radi se o fotki na kojoj su vidljive samo senke Nikoline i za sada tajanstvene osobe s kojom očigledno uživa u morskim avanturama, što je pokrenulo nove spekulacije. Neki tvrde da je reč o muškoj solueti, dok drugi da je reč o njenoj starijoj ćerki.

1 / 1 Foto: Printscreen

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.