MILKA FORCAN PRE NEGO JE POSTALA NAJMOĆNIJA ŽENA SRBIJE: Pojavili se rani radovi, fotografija DOKAZ KAKVA JE BILA!
Foto: Instagram

auuuu

MILKA FORCAN PRE NEGO JE POSTALA NAJMOĆNIJA ŽENA SRBIJE: Pojavili se rani radovi, fotografija DOKAZ KAKVA JE BILA!

Muž Milke Forcan uspeo je davnih dana da osvoji srce najmoćnije žene Srbije

Objavljeno: 07:35h

Milka Forcan u krugovima domaćeg biznisa sinonim je za uspeh i moć. Godinama unazad ona beleži neverovatne razultate, a osim trijumfima na poslovnom planu ona javnost intrigira i svojim privatnim životom koji skriva kao zmija noge.

Upravo iz pomenutog razloga muž Milke Forcan ostao je sve do danas nepoznanica za medije. Početkom devedesetih godina, Branku Forcanu pošlo je za rukom da osvoji Milkino srce, a kako je bračni par izgledao na samom početku veze nedavno je podelila upravo Milka na svom "Instagram" profilu.

Oni koji su imali prilike da sliku zaljubljenog para dobro pogledaju komentarisali su da se iz stava i ponašanja supružnika već tada nazirao uspeh najpre na poslovnom, a zatim i na privatnom planu.

Milka i Branko roditelji su dvoje dece. Ćerka Jovana krenula je njihovim stopama i već nekoliko godina nakon završenih studija radi u porodičnoj firmi, sin Filip, s druge strane, još uvek je na fakultetu u Nemačkoj, a poslovna nadanja ne razlikuju se mnogo od sestrinih.

Muž Milke Forcan vodeće je lice domaćeg biznisa, što je atraktivnoj plavuši koja se uprkos godinama može pohvaliti lepim, negovanim izgledom, omogućilo da se potpuno povuče iz javnosti i uživa u blagodetima zajedničkog rada i uspeha.

Milka Forcan najmoćnija žena u Srbiji javnosti nije često predstavljala svoju decu, pa se nije ni znalo kako izgledaju naslednici moćne majke.

Milka Forcan
foto: instagram/printscreen

Ćerka Jovana je sa 18 godina napustila porodični dom i otišla na studije u inostranstvo ali se po završetku vratila u Beograd.

- Time što je uspešno završila fakultet na nemačkom jeziku adaptirala se na drugačiji način života i stekla veliki krug prijatelja iz raznih zemalja, dokazala je da je sposobna da se sama nosi sa životnim izazovima ‒ rekla je jednom prilikom njena mama.

Ćerka Milke Forcan već niže poslovne uspehe, pa je pre nekoliko meseci osnovala sopstveni brend i pokrenula elektronsku trgovinu ženskom garderobom s ciljem, kako je istakla, da približi najnovije trendove, inspirisane ulicama Los Anđelesa.

Ništa manje uspešan i lep nije ni sin Milke Forcan. Filip je takođe pošao sestrinim stopama pa je studije nastavio u Nemačkoj. Uspešan, mlad i lep, sin Milke Forcan gde god se pojavi privlači mnogo pažnje.

1 / 9 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.