OD "IGRE SUDBINE" ZARADILA MNOGO PARA! Evo koliko Milica Milša dobije od samo JEDNOG SNIMANJA!
Milica Milša, Foto: Printskrin/RTV Pink

zanimljivo

OD "IGRE SUDBINE" ZARADILA MNOGO PARA! Evo koliko Milica Milša dobije od samo JEDNOG SNIMANJA!

Isplivala informacija

Objavljeno: 18:28h

Glumica Milica Milša je u poznatoj telenoveli "Igra sudbine" igra glavu ulogu, a na snimanju je provela čak 23 meseca! Iz tog razloga ne čudi činjenica da je od uloge Ade Kanački zaradila pravo bogatstvo.

Milica Milša
foto: Instagram

Milica Milša je od serije "Igra sudbine" zaradila neverovatnih 227.700 evra! Ona je zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija glumica u Srbiji u poslednje tri godine, koliko snima tu megapopularnu telenovelu, piše "Informer".

- Milica Milša je potpisala ugovor po kome mesečno ima 22 radna dana sa po 12 sati snimanja. Dnevni honorari za poznate glumce u telenovelama iznose od 200 do 450 evra po danu snimanja. S obzirom na to što je Milica glavna glumica, dobila je i najveći honorar! Ona je u poslednje tri godine na setu provela čak 23 meseca, pa je ukupno zaradila 227.000 evra! - priča za "Informer" izvor blizak produkciji ove serije i dodaje da će Milica imati još posla, pa će i više zaraditi:

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

- Ona je do sada snimila 586 epizoda, ali tu nije kraj. Planirano je da bude više od 800 epizoda, po čemu će "Igra sudbine" postati najdugovečnija domaća serija. Milica i cela ekipa sada imaju dvomesečni odmor, a krajem avgusta počinju snimanje četvrte sezone ove megapopularne telenovele.

Od serije nije profitirala samo Milica, već i njen suprug Žarko Jokanović, koji je napisao scenario za "Igru sudbine".

- Njih dvoje su odlučili da zarađeni novac ne protraće, već ga ulože u luksuznu nekretninu. Kupili su stan na Novom Beogradu, u koji su se preselili u maju. Milica je stan uredila po svojoj želji. Iz starog stana stana su preneli samo neke umetnine - kaže naš izvor.

milica milša
foto: printscreen

Milica nije želela da govori o zaradi, ali se na Instagramu pohvalila novim stanom.

- To su privatne stvari o kojima ne bih pričala. Možemo da razgovaramo o seriji i drugim projektima - rekla je glumica, koja je za društvene mreže pozirala na terasi svog novog doma.

Da je Milša najtraženija glumica dokazuje i činjenica da je dobila ulogu u još jednoj seriji, koju će snimati uporedo sa "Igrom sudbine". Milica, naime, glumi u telenoveli "Mala supruga", koja se prikazuje od 4. jula, takođe na Prvoj televiziji.

- Milica u ovoj seriji nema glavnu ulogu, ali će biti zapažena. "Mala supruga" imaće čak 100 epizoda, pa će Milica i tu zaraditi dosta para - završava priču izvor.

Za razliku od Milice Milše, njene kolege iz serije zarađuju manje.

- Ostali glumci, koji imaju i veće uloge u "Igri sudbine", po danu snimanja dobijaju od 200 do 300 evra. Među njima su Luka Raco, Stevan Piale, Slobodan Ćustić, Olja Lević... Kada su u pitanju početnici ili studenti glume, radni dan im se plaća mnogo manje - od 50 do 100 evra - priča izvor, a prenosi "Informer".

Bonus video:

01:23

Milica Milša o snimanju nove serije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.