PAPARAZZO! SLOBODAN ĆUSTIĆ ŠETA ZGODNU PLAVUŠU: Pogledajte gde smo i sa kim ulovili našu glumačku legendu! (FOTO)
Foto: youtubescreen

espreso paparazzo!

PAPARAZZO! SLOBODAN ĆUSTIĆ ŠETA ZGODNU PLAVUŠU: Pogledajte gde smo i sa kim ulovili našu glumačku legendu! (FOTO)

Nije nam promakao!

Objavljeno:

Veliki broj glumačkih zvezda proteklih dana je u Vrnjačkoj Banji gde se održava 46. Festival filmskog scenarija.

U pauzama od obaveza zbog festivala, glumci koriste priliku za uživanje u ovom gradu.

Paparazzo portala Espreso je zabeležio kako naša glumačka legenda Slobodan Ćustić koristi današnje lepo vreme za šetnju sa suprugom.

Podsetimo, glumac Slobodan Ćustić (64) u srećnom je braku sa 23 godine mlađom suprugom Jelenom, sa kojom ima četvoro dece koja nose nesvakidašnja imena - sinove Vasilija Vida, Tanasija i Ozrena, te ćerku Zariju.

- Kod Slobodana me je privukla njegova harizma, sloboda i lakoća postojanja i življenja. Snažna, nepokolebljiva volja i veseo duh. Iskre radosti koje su mu stalno tinjale u očima i osmeh koji je uvek imao bez rezerve - ispričala je jednom prilikom Jelena i dodala da ljudi o svemu imaju predrasude, pa je tako bilo i u njihovom slučaju.

- Predrasude uvek postoje, ljudima ne treba naročit razlog. Razlika u godinama je večita tema, ne samo u našem slučaju, mada je potpuno nejasno zašto. Ljudsko biće je određeno godinama jednako koliko i ulicom u kojoj živi. Voli se čovek, a ne broj. Voli se duša, a ona nema godine.

Oni kojima su godine važne, govore o sebi i svojim strahovima, ograničenjima. Slobodanu i ime govori da je - slobodan, a i ja sam osoba bez predrasuda, oslobođena i neopterećena nametnutim “normama” i “pravilima” - istakla je tad Jelena.

1 / 4 Foto: Espreso

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.