POTPUNI HAOS! OLIVERA KOVAČEVIĆ TAJNO SARAĐUJE SA MITROVIĆEM?! Oglasio se RTS povodom slučaja, sve RAZREŠENO!
Foto: © ATA Images

šok!

POTPUNI HAOS! OLIVERA KOVAČEVIĆ TAJNO SARAĐUJE SA MITROVIĆEM?! Oglasio se RTS povodom slučaja, sve RAZREŠENO!

Optužena za saradnju sa konkurentskom kućom!

Objavljeno: 07:21h

Lažni intervju Olivere Kovačević za osnivačem Pink Media grupe ovih dana cirkruliše u javnosti

Ovih dana se na internetu pojavio oglas koji sadrži lažni intervju Olivere Kovačević, glavne i odgovorne urednice Zabavnog programa RTS, sa osnivačem Pink Media grupe Željkom Mitrovićem. To je poznatu novinarku stavilo u prilično neprijatnu situaciju, a zbog svega je saopštenjem morala da se oglasi i kuća za koju radi. Naime, Radio Televizija Srbije saopštava da je na ovaj način javnost grubo obmanuta.

- Osim imena urednice, u svrhu obmane javnosti iskorišćeno je i ime njene autorske emisije, kao i logo Radio-televizije Srbije i elementi dizajnerskog rešenja RTS portala - reagovao je RTS na lažni intervju Olivere Kovačević i zatim upozorio na ovakve prevare.

- Radio-televizija Srbije ovim putem obaveštava građane da ni na koji način ni ova ustanova ni njeno uredništvo ne stoje iza ovakvih i sličnih pokušaja prevare građana Srbije, kao i da će odmah biti pokrenuti svi raspoloživi postupci radi procesuiranja odgovornih i uklanjanja ovog prevarnog sadržaja - zaključuje se u reagovanju RTS a vezano za lažni intervju Olivere Kovačević.

Voditeljki i urednici je očigledno stalo da oko ovog pitanja ne bude nikakve zabune pa je zato njena kuća hitro reagovala, a Željko Mitrović nije se oglašavao ovim povodom.

1 / 6 Foto: © ATA Images

Bonus video:

05:43

Olivera Kovačević pred početak druge polufinalne večeri

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.