OVA PRELEPA GLUMICA ĆE BITI KUMA ANASTASIJI NA VENČANJU: Prelepa je, UNUKA JE FUDBALSKE LEGENDE, završila 2 faksa!
Anastasija Ražnatović, Foto: © ATA Images

niste znali

OVA PRELEPA GLUMICA ĆE BITI KUMA ANASTASIJI NA VENČANJU: Prelepa je, UNUKA JE FUDBALSKE LEGENDE, završila 2 faksa!

Nerazdvojne su od detinjstva

Objavljeno:

Kuma Anastasije Ražnatović Tara Milutinović, koja je karijeru počela da gradi u serijama kao što su "Tajne vinove loze" i "Vreme zla", javnosti bi možda i promakla da nije poznata i po jednoj važnoj ulozi iz privatnog života, a to je činjenica da je ona najbolja drugarica i čak kuma Anastasije Ražnatović.

Kuma Anastasije Ražnatović druži se sa pevačicom još iz detinjstva a jedna drugu podržavaju u karijerama. Za Taru Milutinović bilo je veoma važno što se pojavila kao zvanica jednog od najstarijih i najuticajnijih domaćih filmskih festivala u Vrnjačkoj Banji gde je zablistala u crvenoj kombinaciji na premijeri svog prvog filma "Ala je lep ovaj svet".

Kuma Anastasije Ražnatović uskoro bi mogla da joj bude i venčana kuma ako pevačica stane na ludi kamen sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem, toliko je izražena njihova bliskost.

1 / 4 Foto: Instagram

Završila je dva fakulteta, Ekonomski i Fakultet savremenih umetnosti, odsek gluma u klasi profesorke Vide Ognjenović. Pored glume pred kamerom oprobala se i na daskama Jugoslovenskog dramskog pozorišta a poznato je da ima i pevački talenat o čemu je dosta razgovarala upravo sa drugaricom koja je toliko uspešna na tom polju.

Inače, Tara je unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića. Javnost ju je upoznala 2013. godine kada je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog dede.

Bonus video:

00:16

Anastasija Ražnatović raznežila snimkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.