ŠOK SNIMAK GLEDALA JE TADA CELA NACIJA, NADEŽDA O***** ZADOVOLJAVA PEKSA: Isplivalo je nešto što nikako nije smelo!
Nadežda Biljić, Foto: Instagram/ nadezda_biljic_official

haos

ŠOK SNIMAK GLEDALA JE TADA CELA NACIJA, NADEŽDA O***** ZADOVOLJAVA PEKSA: Isplivalo je nešto što nikako nije smelo!

Evo, Nadežda mi piše da pošaljem njenom mužu banane za rođendan" i ja kažem: "Daj da joj se javim, da je pitam što me je blokirala"

Objavljeno:

Nadežda Biljić oglasila se pre par godina, i tada govorila o Tomi Paniću, Bori Santani i Milici Kemez.

Bora Santana bio je besan nakon što je ona rekla da ga je blokirala iz poštovanja prema mužu. Santana je tom prilikom izneo i šokantne tvrdnje o Nadeždi.

"Video sam malopre izjavu i sada ću da vam kažem o čemu se radi. Sedeo sam u kafiću s prijateljem i rekao mi je: "Evo, Nadežda mi piše da pošaljem njenom mužu banane za rođendan" i ja kažem: "Daj da joj se javim, da je pitam što me je blokirala" i sada vidim ovo da kaže, jer poštuje svog muža. Ja moram da kažem da je ona or*lno zadovoljavala mog druga Peksa, ti snimci postoje u njegovom telefonu. Ona ga je or*lno zadovoljavala u stanu na Banovom brdu. Zašto izigrava to poštenje?", besan je bio Bora u emisiji "Premijera Vikemd Specijal" i dodao:

1 / 8 Foto: Screenshot

"Kao sad to je uradila iz poštovanja prema Tomi. Za Novu godinu kada je bila ja sam joj čestitao i rođenje sina. I ovo što je rekla da su to neke igre Milice i Tome, to mene stvarno ne zanima. Mene je iznerviralo što je ona rekla da je mene blokirala zbog muža, a ovamo deset puta gulila banane. Baš sam se iznervirao. Kog muža ona poštuje, zove mog drugara svaki dan. Lično možemo da dostavimo snimke. Meni on kaže da ga ubija s porukama. Ja sam video juče to kada smo bili na ručku. Ja sam te upoznao s mojim drugarom, kako možeš da tražiš voće od mog druga, a poštuješ muža?", rekao je Bora.

Bonus video:

00:50

NADEŽDA TOMI ČESTITALA ROĐENDAN PRE SVIH Biljićka nije mogla da sačeka, oglasila se i poručila: Volim te tigriću najviše NA SVETU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.