KLINAC SA SLIKE DANAS JE VELIKA ZVEZDA! ŽENE REŽU VENE NA NJEGA: Prvi put se pojavio sa 13 GODINA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

zavodnik

KLINAC SA SLIKE DANAS JE VELIKA ZVEZDA! ŽENE REŽU VENE NA NJEGA: Prvi put se pojavio sa 13 GODINA! (VIDEO)

Ostvario zavidnu karijeru

Objavljeno: 23:29h

Dženan Lončarević jedan je od najpopularnijih pevača kako u Srbiji, tako i u regionu. Rođen je 1975. godine u Prijepolju, a prvi put se na televiziji pojavio u “Muzičkom toboganu”, kada je sa gitarom u ruci svirao i pesmu Crvene jabuke “Tugo, nesrećo”.

Osnovnu i srednju školu završio je u Prijepolju, kada je i počelo njegovo intresovanje za muziku. Na festivalu Feras 05, s pesmom “Da si tu”, ulazi u superfinale i osvaja nagradu kao najbolji debitant.

Pevačku reputaciju stekao je svirajući u Prijepolju, Novom Pazaru, Užicu, Sjenici, da bi se 2006. pojavio u Beogradu. Triput je učestvovao na Budvanskom festivalu, a na prvom učešću dobio je nagradu za “mediteranski zvuk” za pesmu “Ti amo, Angela”.

Prvi album pod naslovom „Nikome ni reč“ objavio je 2007. godine i time skrenuo pažnju na sebe. U dosadašnjoj karijeri izdao je pet studijskih albuma, i na desetine singlova.

1 / 8 Foto: Emilija Jovanović

Mnogi ga smatraju jednim od najboljih izvođača na srpskoj javnoj sceni, a na njegovim nastupima dobar provod je zagarantovan, a ostao je veran svom muzičkom stilu.

Bonus video:

00:43

DŽENAN LONČAREVIĆ OTVARA KONCERTNU SEZONU NA OTVORENOM U NIŠU! Volim da osluškujem publiku, želim da svi na nastupu budu veseli

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.