ČUVALA JOJ DETE I UKRALA MUŽA! LJUBAVNICA OLIVIJE NJUTN-DŽON SE SADA OGLASILA: "Svet je izgubio ANĐELA!"
Olivija Njutn-Džon, Foto: Profimedia

zanimljivo

ČUVALA JOJ DETE I UKRALA MUŽA! LJUBAVNICA OLIVIJE NJUTN-DŽON SE SADA OGLASILA: "Svet je izgubio ANĐELA!"

Bile u dobrim odnosima

Objavljeno:

Sve je 8. avgusta zaustavila tužna vest da je legenda filma i muzike, glumica Olivija Njutn-Džon preminula posle duge i teške bolesti u 73. godini. Vest je odmah potvrdio njen ožalošćeni suprug, a svet počeo da oplakuje smrt legende.

Od nje se oprostila i Sindi Džesap, bivša dadilja zbog koje je 1994. godine glumicu napustio prvi muž, Met Latanzi. Ipak, Olivija je nikada nije krivila za raspad braka.

– Svet je izgubio pravog anđela. Olivija je duboko brinula o ljudima i planeti. Imala je neverovatnu dobrotu u sebi i uvek je pomagala drugima – rekla je Sindi, ali nije želela da komentariše preljubu.

Sindi Džesap je bila ljubavnica Meta Latanzija, a kada je počela da radi za bivši par, imala je samo 23 godine i čuvala je njihovu ćerku Kloi. Sindi se potom preselila u njihov dom u Bajron Beju u Australiji kada je njihova ćerkica Kloi imala 7 godina.

1 / 4 Foto: Profimedia

U to vreme, Olivija se već borila sa rakom, a 1996. godine Met je napustio glumicu sa dadiljom. Četiri godine kasnije par se venčao u Kaliforniji u potpunoj tajnosti, ali ni taj brak nije potrajao.

Danas je Sindi udata za uspešnog hirurga sa kojim živi u Kaliforniji, tačnije u San Dijegu i ima dvoje dece, a da stvar bude zanimljivija, radi masaže i završila je kurs za terapeuta za bračne probleme.

Bonus video:

02:45

DŽON TRAVOLTA I OLIVIJA NJUTN DŽON PEVAJU HIT IZ BRILJANTINA Ni posle 32 godine ništa se nije promenilo

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.