"IMA DANA KADA ME SVE BOLI": GLUMICA SE KANABISOM BORI PROTIV RAKA!
Foto: Printscreen/Youtube

TUŽNO!

"IMA DANA KADA ME SVE BOLI": GLUMICA SE KANABISOM BORI PROTIV RAKA!

Suprug joj uzgaja biljku!

Objavljeno:

Glumica Olivija Njutn Džon bori se s karcinomom dojke koji je u četvrtoj fazi, a gostujući u emisiji "Today" ona je ispričala kako se oseća te progovorila o svom zdravlju.

„Osećam se prilično dobro. Iako ima dana kada me sve boli“, ispričala je Olivija i dodala da „kroz putovanje s rakom nailazi na razna iznenađenja i zaokrete“.

Kako bi ublažila bol koju joj izaziva teška bolest, Olivija, priznaje, koristi kanabis koji uzgaja njen suprug. Glumica je rekla da joj je on najveća podrška te da je zaista srćena uprkos bolesti.

Olivija Njutn Džon
foto: Promo

Podsećamo, Olivija dijagnozu raka dojke dobila je 1992. godine. Nakon hemoterapije i operacije se oporavila, ali joj se tumor vratio 2013., a onda i 2018. godine.

„Imala sam sreće što sam još živa… Kad ti dijagnostikuju rak ili daju neku lošu dijagnozu, najčešće ti daju i neki vremenski period, kažu ti koliko ti je ostalo još. Ako vam neko kaže da imate još šest meseci života, toliko ćete verovatno i živeti jer ste poverovali u to. Ne želim statistike, ja nisam deo statistike“, rekla je Olivija jednom prilikom za strane medije.

Bonus video:

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.