ZLATA PROŠLA SITO I REŠETO ZBOG SINA! UVALJAO SE U JEZIVI POROK: Pevačica GODINAMA ćutala o SKANDALU U PORODICI!
Zlata Petrović, Foto: Pink printscreen

užas

ZLATA PROŠLA SITO I REŠETO ZBOG SINA! UVALJAO SE U JEZIVI POROK: Pevačica GODINAMA ćutala o SKANDALU U PORODICI!

"Majčin porok prešao na mog sina!"

Objavljeno:

Pevačica Zlata Petrović godinama je živela u agoniji, boreći se da spase starijeg sina, kog je dobila u braku sa Hasanom Dudićem od opasnog poroka.

Kako Zlata tvrdi porok od kocke je nasledio od njene majke, a ona je sa druge strane nasledila talenat za pevanje:

- Moja majka se kockala. Kod nas je bilo uobičajeno da danas imamo puno, a da sutra nemamo ni dinara. Ona je bila pevačica, a ja sam talenat za muziku nasledila od nje. Prvi put sam ušla u kafanu kada sam imala 17 godina, jer nisam mogla više da podnosim da jedan dan imamo pune kese para, a drugi dan nemamo šta da jedemo. E kada sam osetila svoje pare, rekla sam sebi da je to moj život i više nisam prestala da pevam - tvrdi Zlata, a potom se nadovezala i na probleme sa sinom koje je imala dugi niz godina:

1 / 9 Foto: prentscreen/youtube/TV PINK

- Posle je majčin porok prešao na mog sina i on se godinama lečio od kocke. Bilo je mnogo teško. Morala sam da trčim i radim za svoju porodicu, pa za širu familiju, koja je siromašna injih sam obezbedila. Sve sam morala sama da obavim, jer sam veoma odgovorna osoba. Plakala sam danima znajući da moj sin ide da prokocka sve što zaradim, a šta ćeš, to je život.. Petnaest godina sam ćutala i vraćala sve njegove dugove koji nisu bili mali, a onda sam jednog dana rekla sebi da je dosta - rekla je Zlata.

- Stavila sam tačku na to! Toje bio kraj! Dosta sam ja sebe krivila za sve to - priča Zlata za Svet, te dodaje kroz kakvu je muku prošla, ali na svu sreću, njen sin Miki je uspeo da pređe preko svega - priznala je pevačica za Svet, a kako prenose mediji.

Zlata Petrović
foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

Inače, Zlatin sin se danas uspešno bavi muzikom i u odličnim je odnosima i sa majkom, i sa ocem, a podario im je i unuke. Iako se Zlata jako plašila da i mlađi sin Jovan kog ima sa Zoranom Pejićem Pejom ne povuče gen na babu, to se nije desilo. Osim što je pravi lepotan, Jovan studira i radi, a često i prati majku na javnim dešavanjima, gde uvek privuče pažnju.

Bonus video:

03:17

MOŽDA SLUTIM SVADBU Zlata Petrović o udaji, a onda je čula koju su IZREKU kolege smislile o njoj: Šta reče? NJENA REAKCIJA HIT!

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.