DVOJE DECE DOBILA JE SA POZNATIM KOŠARKAŠEM: Pogledajte ko su sestra i brat po majci Filipa Živojinovića! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/f.zivojinovic

niste ih viđali!

DVOJE DECE DOBILA JE SA POZNATIM KOŠARKAŠEM: Pogledajte ko su sestra i brat po majci Filipa Živojinovića! (FOTO)

Porodica Filipa Živojinovića njegova je snaga

Objavljeno: 11:29h

Imati brata ili sestru veliko je bogatstvo, i s te strane gledano Filip Živojinović je bogat čovek. Njegova braća po ocu, Stefan i Viktor Živojinović, često su tema medijskih napisa, ali malo je poznato da mu je majka podarila brata Maria i sestru Ivu.

Prva supruga Slobodana Živojinovića Zorica Desnica u mladim danima važila je za jednu od najlepših Beograđanki. Sa Bobom Živojinovićem, u to vreme najpoznatijim jugoslovenskim teniserom, provela je nekoliko godina, a sina Filipa rodila je 1985.

Zorica je za drugog muža izabrala ništa manje uspešnog sportistu, košarkaša rodom iz Rijeke, Ivu Nakića koji je, kada su se sreli, nosio dres „Partizana“. Put ga je kasnije vodio širom sveta, a supruga je uvek bila uz njega.

Sin Mario nasledio je od oca „košarkaški gen“, pa je i sam prilično uspešan pod obručima. Igrao je za „Partizan“, „Real Madrid“, a sada nastupa za „Andoru“.

Zorica i Boba uspeli su ono što je malo kome pošlo od ruke, da posle razlaza ostanu u prijateljskim odnosima. Zajedno su brinuli o sinu, koji je posle razvoda ostao da živi sa ocem, a kad god bi se postavilo pitanje šta li Lepa Brena misli o prvoj Bobinoj izabranici, ona bi objavila fotografiju sa zajedničkog ručka, i tako pokazala da nema mesta tračevima.

Bilo kako bilo, jasno je da su Filip, Mario i Iva izuzetno bliski, a kada se Zorica, posle dužeg odsustva prvi put pojavila u javnosti, i to na svadbi svog prvenca, najčešći komentar je glasio – prava dama.

1 / 4 Foto: instagram/printscreen

Bonus video:

00:59

Filip Živojinović peva drugoj pevačici

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.