PRIČALO SE DA JE ČOLIN SIN! Nestao je iz javnosti, rebra su mu naprsla imao je povredu kolena: OVO DANAS JE LEO!
Foto: Printscreen

niste znali!

PRIČALO SE DA JE ČOLIN SIN! Nestao je iz javnosti, rebra su mu naprsla imao je povredu kolena: OVO DANAS JE LEO!

Važio je za velikog zavodnika

Objavljeno:

Pevač Amir Kazić Leo važio je za velikog zavodnika na estradi devedesetih i dvadesetih godina.

Čim se pojavio na sceni 1989. poredili su ga sa Zdravkom Čolićem, čak je jedno vreme kružila pričao o tome da je sin Zdravka Čolića, što je Amir Kazić Leo demantovao, iako je priznao da mu imponuje to što ga povezuju sa zvezdom poput Čolića.

– Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine. Da sam na njegovom mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizualno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tata – rekao je pre mnogo godina za hrvatske medije.

– Ne razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali- rekao je Amir Kažić Leo.

Povezivali su ga često i s mnogim kolegicama, a nakon što je snimio spot s pokojnom glumicom Dolores Lambaša, u medijima su se pojavljivali brojni naslovi i komentari. On je odbacivao sve tvrdnje i isticao kako mu je ona dobra prijateljica i kako ne želi da se njegova karijera bazira na takvim lažima.

Veliki trag u njegovoj karijeri ostavila je duetska pesma “Kreni”, koju je otpevao sa Severinom. Neki od ostalih pevača s kojima je takođe sarađivao sa Sandi Cenov, Hari Varešanović, Selma Bajrami i drugi.

Poznato je da je Leo obožava fudbal, koji mu je i hobi pa često sa svojim prijateljima igra fudbal. Međutim, pre nekoliko godina na treningu Leo je doživeo nezgodu i morao je hitno u bolnicu u Zagrebu. Tamo su ustanovljene povrede levog kolena i napuknuće rebra.

Iako u svojim pjesmama uglavnom peva o nesretnim ljubavima, Amir je 2019. godine proslavio 30. godišnjicu braka sa suprugom Bibom, koja izbegava da se pojavljuje u medijima. Za suprugu kaže da je genijalna i da je njegov najveći kritičar.

1 / 4 Foto: Youtube printscreen/Severina

Bonus video:

04:26

ESPRESO TVITER: NEKADA MORATE DA SE PRAVITE MUTAVI Teša Tešanović ponovo zapušio usta TVITERAŠIMA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.