NIKO NIJE ZNAO ZA TAJNU NAŠE ČUVENE VODITELJKE: Tri puta se UDALA ZA ISTOG MUŠKARCA, a zaprošena je kao u SNOVIMA!
Foto: Printscreen/Instagram/marrylazic

da li ste znali?

NIKO NIJE ZNAO ZA TAJNU NAŠE ČUVENE VODITELJKE: Tri puta se UDALA ZA ISTOG MUŠKARCA, a zaprošena je kao u SNOVIMA!

Ona sada uživa u srećnom braku, a kako je i sama istakla, otkako je postala majka, promenio joj se život

Objavljeno:

Voditeljka Marija Lazić pre dve i po godine se porodila i na svet donela ćerku Valeriju, koju ima sa suprugom Vukom Živkovićem, a trenutno cela porodica uživa na Crnogorskom primorju.

Ona sada uživa u srećnom braku, a kako je i sama istakla, otkako je postala majka, promenio joj se život.

- Majčinstvo me je promenilo nabolje, i to hijadu puta. Ćerka je oplemenila naše živote. Ona je ono što nam je falilo da budemo kompletni - rekla je Marija jednom prilikom.

- Prijatelji mi već govore: "Eto, super si se snašla kao majka, nisi se mnogo ugojila, hajde drugo dete". Sačekajte! Moram malo da se odmorim i da se vratim u formu - dodala je tada.

1 / 6 Foto: instagram/maryzivkovic

- Mnogi su nam pričali: "Život staje kada dođe dete". Ne, život tek tada počinje. Ako si ti miran i staložen i beba je takva, spava kao top, dobro jede, lepo napreduje - objašnjavala je Lazićeva, koja je brzo nakon porođaja vratila devojačku figuru, jer se u vreme trudnoće ugojila samo osam kilograma.

Voditeljka se tri puta se udavala za istog muškarca Vuka Živkovića. Prvi put na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći - u crkvi. Marija se verila u Parizu, gde je zaprošena sa 33 dijamanta, pa je napravila egzotično venčanje na Maldivima koje se desilo samo uz prisustvo kumova, a potom obavila opštinsko i crkveno venčanje u Beogradu.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.