EVROVIZIJA PRED PUCANJEM? Nakon vesti da će biti ODRŽANA U VELIKOJ BRITANIJI pojavio se PROBLEM, NEĆE MOĆI!
Foto: Youtube Printscreen/Eurovision Song Contest

kakav šok

EVROVIZIJA PRED PUCANJEM? Nakon vesti da će biti ODRŽANA U VELIKOJ BRITANIJI pojavio se PROBLEM, NEĆE MOĆI!

Kako odluka gde će se iduće godine Eurosong održati nije donesena odmah, to je ujedno značilo da televizijska kuća "BBC" ima manje vremena od drugih za postavljanje složene produkcije

Objavljeno:

Velika Britanija prihvatila je da organizuje Evroviziju, ali sada imaju problem. Nijedna velika arena u Engleskoj trenutno nema dovoljno slobodnih termina da ugosti najveće muzičko takmičenje sledeće godine.

U pitanju je izuzetno složen događaj koji zahteva dugu pripremu, a to prema informacijama kojima "BBC" raspolaže, znači da producenti moraju da imaju na raspolaganju dvoranu šest do osam nedelja pre nego što počne takmičenje najboljih pesama Evrope.

Evrovizija se sledeće godine neće održati u Ukrajini

Još uvek nije poznato ni koji će grad biti domaćin Evrovizije 2023. godine, jer će se tek u petak znati ko ulazi u uži izbor.

Sada je gotovo sigurno, navodi "BBC", da će datumi nekih turneja morati da se odlože ili otkažu kako bi se napravilo mesta za Evroviziju u maju.

Medžik Majk, Andre Riu i Elton Džon su među onima koji imaju rezervisane koncerte u tom periodu u mestima koja su u konkurenciji za održavanje takmičenja, uključujući Liverpul, Lids i Glazgov.

Kako odluka gde će se iduće godine Eurosong održati nije donesena odmah, to je ujedno značilo da televizijska kuća "BBC" ima manje vremena od drugih za postavljanje složene produkcije.

1 / 10 Foto: EPA-EFE/Alessandro Di ​Marco, Printscreen

Gradonačelnik Bristola kaže da su prijavljeni za domaćina, uprkos tome što nemaju arenu, ali su se obavezali da će izgraditi mesto za događaj za manje od devet meseci.

Svi ostali gradovi s arenom koja može da primi 10 hiljada gledatelja i ispunjavaju uslove za nadmetanje suočavaju se s istim problemom.

Iz više arena rekli su za "BBC News" da će se, ako se odabere njihovo mesto, razgovarati s rezervisanim produkcijama, ali nisu mogli da odgovore na upite o finansijskim troškovima, jer je to u ovoj fazi samo hipotetički i svaki ugovor za događaj je drugačiji.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.