SKINULA SE BOJANA STAMENOV! RAZGOLIĆENA NA PLAŽI UZBURKALA NACIJU: Telo se sada jasno vidi, ZA NEVEROVATI! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

opa!

SKINULA SE BOJANA STAMENOV! RAZGOLIĆENA NA PLAŽI UZBURKALA NACIJU: Telo se sada jasno vidi, ZA NEVEROVATI! (FOTO)

Bojana Stamenov oduševila promenom!

Objavljeno: 10:46h

Fotografija Bojane Stamenov svedoči da je pevačica promenila životne navike iz korena

Da je veoma ozbljno pristupila borbi koju je dugo vodila sa gojaznošću te da je uspela da se oslobodi više od 75 kilograma viška mnogima je poznato, a sada je fotografija Bojane Stamenov ponovo pokrenula lavinu reakcija.

1 / 9 Foto: Printscreen RTS

Srpska Adel kako je mnogi oslovljavaju, svojim trudom i disciplinom doterala je liniju do zavidnog nivoa pa je sve češće možemo videti u laganim i lepršavim letnjim stajlinzima koje svaka žena voli da ponese.

Upravo tako se i fotografisala pevačica moćnog glasa te na svom Instagram profilu podelila sliku sa plaže na kojoj se jasno vidi da je prezadovoljna u svojoj koži.

Sudeći po fotografiji njen trud je urodio plodom, a vizuelna transformacija koja se retko viđa oduševila je Bojanine fanove kao i čitavu javnost.

Podsećanja radi, Bojana Stamenov predstavljala je Srbiju na takmičenju za Pesmu Evrovizije 2015. godine u Beču, gde je sa pesmom "Beauty Never Lies" zauzela 10. mesto. Njena evrovizijska numera proglašena je neslužbenom "gej himnom", a u leto iste godine svoju pesmu izvela je i na amsterdamskom Prajdu.

Bonus video:

01:36

BOJANA STAMENOV SE PREPOLOVILA: Pevačica oduševila sve transformacijom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.