DA LI STE ZNALI DA SANJA KUŽET IMA DVA SINA? Sada ih je JAVNO POKAZALA, prizor sa majkom za POŽELETI, veliki dečaci
Foto: Emilija Jovanović

kakav šok

DA LI STE ZNALI DA SANJA KUŽET IMA DVA SINA? Sada ih je JAVNO POKAZALA, prizor sa majkom za POŽELETI, veliki dečaci

Budući da je Rovinj jedna od omiljenih destinacija za porodice sa decom, Sanja je na letovanju sa sinovima Andrijom i Strahinjom. Njihove slike ne objavljuje često, ali je ovaj put napravila izuzetak

Objavljeno:

Posle duge i zahtevne sezone emisije „Zvezde Granda“ voditeljka Sanja Kužet otputovala je na zasluženi odmor. Idealnom destinacijom za letnji predah učinio joj se Rovinj, jedan od najlepših gradova istarske obale, gde je ujedno proslavila 39. rođendan.

„Ovih 39 zvuče fenomenalno“, kratko je napisala na „Instagramu“, priloživši nekoliko fotografija. Svećice na torti ovoga puta nije ugasila, ali je umesto toga nazdravila gledajući u nebo. Osim prepoznatljivog osmeha, u prvom planu su Sanjine duge vitke noge, pa se iz priloženog može konstatovati da joj 39 godina fenomenalno stoji.

Budući da je Rovinj jedna od omiljenih destinacija za porodice sa decom, Sanja je na letovanju sa sinovima Andrijom i Strahinjom. Njihove slike ne objavljuje često, ali je ovaj put napravila izuzetak. Osim u živopisnim uličicama, restoranima uz obalu, kristalnom moru, uživaju i u prelepim zalascima sunca.

1 / 3 Foto: Printscreen

Sanjinog izabranika Nemanju Živojinovića nismo videli na slikama, ali ne sumnjamo da je upravo on autor ovih lepih fotografija.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.