DOŠAO JE KRAJ AGONIJI: Upravo su saopštene ZVANIČNE vesti o Miljani Kulić!
Foto: : PRINTSCREEN, ANA PAUNKOVIĆ, KURIR

sada je jasno

DOŠAO JE KRAJ AGONIJI: Upravo su saopštene ZVANIČNE vesti o Miljani Kulić!

Bez obzira na to što je Miljana stabilno, Marija je i dalje zabrinuta za ćerkino zdravlje. Ona je juče sa Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom bila u Urgentnom centru kako bi porazgovarali s lekarima

Objavljeno: 19:59h

Miljana Kulić prebačena je u ponedeljak iz šok-sobe na poluintenzivnu negu Urgentnog centra. Psihički je i dalje loše, pa po ceo dan viče da želi kući i da je gladna.

Rijaliti zvezda se deset dana borila za život i konačno je pobedila, a njeno zdravstveno stanje je trenutno stabilno.

- Miljana je napokon bolje i njeno zdravstveno stanje se iz dana u dan popravlja. Juče je bila na detaljnim pregledima, posle kojih su lekari odlučili da je premeste na poluintenzivnu negu. Sama je u sobi, ali i dalje pod stalnim nadzorom lekara - priča dobro obavešten izvor.

Od novog dečka ni traga, ni glasa: Dalila luduje na jahti i pokazuje obline u izazovnom bikiniju

- Lekarima i sestrama nimalo nije lako s njom! Stalno se dere kako hoće da ide kući i da ne može više da podnese bolnicu. Čak je terala jednu medicinsku sestru da joj donese otpusnu listu i da joj dozvoli da napiše da na svoju odgovornost izlazi iz Urgentnog. I danju i noću se žali da je gladna, iako još ne sme da jede. U nekoliko navrata je bila i agresivna, pa su joj doktori pojačali dozu lekova za smirenje - priča izvor za "Informer".

Bez obzira na to što je Miljana stabilno, Marija je i dalje zabrinuta za ćerkino zdravlje. Ona je juče sa Miljaninim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom bila u Urgentnom centru kako bi porazgovarali s lekarima.

1 / 7 Foto: Kurir

- Dobro je što je sama u sobi, jer je do juče bila veoma uznemirena i uplašena, pošto je gledala pacijente oko sebe koji su u kritičnom stanju. Teško joj je što suprug i ja ne možemo da budemo sa njom u sobi. Dolazimo stalno u bolnicu, ali nas i dalje ne puštaju kod nje zbog korone - ispričala je Marija i dodala da lekari daju sve od sebe da je izleče.

- I dalje dobija "fraksiparin" kako bi joj razredili krv, antibiotike, ali i terapiju kiseonikom. Lekarima i dalje stvara problem tromboza stomačnih vena, zbog koje je Miljana u jakim bolovima, ali ide nabolje. Lekari su divni i ljubazni prema meni. Nije im teško da mi sve lepo objasne.

Marija ne može da dočeka da Miljana dođe kući.

- Ne spavam, ne mogu da jedem, ne mogu da se smirim... Ne postoje reči kojima bih opisala koliko nam je teško. Po ceo dan se molim Bogu da Miljana što pre izađe iz bolnice. Imam utisak da je sve ovo noćna mora iz koje ne mogu da se probudim - završava Marija.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.