ZA OVO NIKO NIJE ZNAO: Otkrivamo koje je pravo ime Alena Islamovića, bićete šokirani!
Alen Islamović, Foto: Zorana Jevtić

neverica

ZA OVO NIKO NIJE ZNAO: Otkrivamo koje je pravo ime Alena Islamovića, bićete šokirani!

Nema ništa čudno u tome, mnoge svetske zvezde odaberu drugo ime kojim se predstavljaju u javnosti

Objavljeno:

Kad je grupa "Divlje jagode" postala poznata, čelnici izdavačke kuće Jugoton predložili su pevaču grupe da promeni ime jer, prema njihovom mišljenju, njegovo pravo nije dovoljno zvučno.

- Tačno je da mi je pravo ime Alija. Nema ništa čudno u tome, mnoge svetske zvezde odaberu drugo ime kojim se predstavljaju u javnosti, najčešće neko koje zvuči primamljivije, tako je bilo i u mom slučaju - rekao je Alen Islamović.

- On se malo nećkao jer nije hteo da promeni ime, ali je brzo popustio i poslušao savet. Danas gotovo niko ne zna da se Alen zapravo zove Alija - rekao je izvor blizak pevaču. A pored ove činjenice, jako je zanimljivo i nešto iz profesionalnog života Alena Islamovića!

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Nakon što se se "Divlje Jagode" razišle 1986. godine, Islamović je pevao u "Bijelom dugmetu", dok sad nastupa kao solo pevač.

- Tačno je. Nema ništa čudno u tome, mnoge svetske zvezde odaberu drugo ime kojim se predstavljaju u javnosti, najčešće neko koje zvuči primamljivije. Tako je bilo i u mom slučaju - objasnio je ranije Islamović za srpske medije.

Bonus video:

01:27

ALEN ISLAMOVIĆ NASTUPIO U GORNJEM MILANOVCU: Publika uživala uz vanvremenske hitove

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.