NATAŠA BEKVALAC PISALA ZGODNOM MUŠKARCU, A ON ODMAH OBJAVIO PREPISKU: Postoji i FOTKA, ovo je VELIKI ŠOK!
Foto: Zorana Jevtić

iznenađenje

NATAŠA BEKVALAC PISALA ZGODNOM MUŠKARCU, A ON ODMAH OBJAVIO PREPISKU: Postoji i FOTKA, ovo je VELIKI ŠOK!

Pevačica je na svom storiju podelila fotografiju, a u poruci mu je poslala srce, čime se Marko odmah pohvalio. Prepisku s Natašom, Zorić je javno podelio

Objavljeno:

Nataša Bekvalac samovala je dugo nakon mučnog razvoda od Luke Lazukića, a kako je rekla nije odustala od ljubavi iako o novom braku ne misli.

Sad je zaintrigirala obajvom na svom isntagram storiju kako je slala srca momku koji je najpre tagovao nju na svojoj fotografiji. Naime, Nataša, koja je do sada u ljubavi bila dosta zatvorena i nije često objavljivala u koga se zaljubila, sada je javno pokazala naklonost prema, javnosti, nepoznatom mladiću.

Izvesni Marko Zorić iz Hrvatske objavio je svoju fotografioju uz koju je tagovao Natašu na svom profilu na Instagramu i uz njeno ime stavio srce.

Pevačica je na svom storiju podelila fotografiju, a u poruci mu je poslala srce, čime se Marko odmah pohvalio. Prepisku s Natašom, Zorić je javno podelio.

Kako se saznaje, Marko je ljubitelj fudbala, ali se ovim sportom ne bavi profesionalno.

1 / 2 Foto: Printscreen

Podsetimo, pevačica se nedavno osvrnula i na muškarca u njenom životu.

- Strah je bolest, a ja sam poprilično zdrava. Znam da bog ima planove za mene i ako ne deluje tako. Sve što se desi će mi biti potrebno i za moj rast. Ako se zaljubim to će biti kriminalno, meni veze ni na blizu nisu uspevale, ne znam kako bi bilo na daljinu, možda bi to bilo bolje za mene. Pomislim da mi treba muškarac kada mi treba fizička pomoć, ali za drugo ne znam. Naviknuta sam ovako, ne znam da li bi mi bilo lakše ili teže. Nije mi teret što sam samohrana majka - priznaje Nataša.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.