NOVE VESTI O ZDRAVSTVENOM STANJU MILJANE KULIĆ!
Miljana Kulić, Foto: : PRINTSCREEN, ANA PAUNKOVIĆ, KURIR

borba

NOVE VESTI O ZDRAVSTVENOM STANJU MILJANE KULIĆ!

Posle niza komplikacija, Miljani je u Kliničkom centru u Nišu izvađena slezina, bila je i u veštačkoj komi, a informacije o njenoj borbi za život uznemirile su javnost

Objavljeno: 13:41h

Rijaliti zvezda Miljana Kulić prebačena je tokom jučerašnjeg dana u Klinički centar Srbije u Beogradu, a ona se već 8 dana bori za svoj život.

Miljana je od jutros stabilno, kako je rekao izvor blizak porodici Kulić, ali će još neko vreme morati da bude u bolnici.

- Ona je od jutros stabilno. Problem su trombovi koje ima i zbog toga mora da bude u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara - kaže izvor za Telegraf.rs.

Podsetimo, posle niza komplikacija, Miljani je u Kliničkom centru u Nišu izvađena slezina, bila je i u veštačkoj komi, a informacije o njenoj borbi za život uznemirile su javnost.

1 / 5 Foto: : PRINTSCREEN, ANA PAUNKOVIĆ, KURIR

I taman kada je objavljeno da se stabilizovana, te da je njeno zdravstveno stanje "ide na bolje", Nišlijka je juče hitno prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Marko Đedović je sve vreme na vezi sa Miljane Kulić, Marijom, od koje je saznao najnovije informacije o njenom zdravstvenom stanju.

- Video sam se malopre sa Marijom. Nije tačno da Miljana gubi krv. Koliko sam upućen i koliko mi je Marija rekla, Miljanini nalazi su isti kao u Nišu, što zapravo znači da se stanje ne pogoršava. Svi u Kliničkom centru brinu o njoj, sve je urađeno od analiza koje su bile potrebne. Miljana je u istom stanju, dakle, ne pogoršava se, već je stabilno - rekao je Marko za "Pink.rs".

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

(Espreso/Pink/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.