"VIDELI SU JOJ JOŠ JEDAN TROMB!" ĐEDOVIĆ OTKRIO JEZIVE DETALJE O MILJANI: Stanje sve gore, UŽAS! (FOTO)
Marko Đedović, Foto: TV PINK PRINTSCREEN

podelio

"VIDELI SU JOJ JOŠ JEDAN TROMB!" ĐEDOVIĆ OTKRIO JEZIVE DETALJE O MILJANI: Stanje sve gore, UŽAS! (FOTO)

Marko Đedović otkriva detalje razgovora sa Kulićima

Objavljeno:

Miljani Kulić se ponovo iskoplikovalo zdravstveno stanje, zbog čega su je lekari iz KC Niš hitno poslali u Beograd. Ona je trenutno u šok sobi i ne oseća se dobro.

O ovim detaljima govorio je i njen prijatelj Marko Đedović, kojeg je Jovana Jeremić ugostila u jutarnjem programu.

- Danas su morali da je dovezu, videli su još jedan taj tromb. Miljana me je zvala usput da me pita da li će joj dati da zapali cigaretu. Rekao sam joj da to ne sme da radi - istakao je Marko Đedović.

1 / 9 Foto: Rina, Damir Dervišagić

Na ovu priču nadovezala se i Jovana, koja je otkrila detalje razgovora sa Marijom Kulić.

- Ja sam se u četvrtak čula sa Marijom, nikad neću zaboraviti kako su me dočekali u Nišu, pogodilo me je ovo što se dogodilo. Marija mi je rekla da je krvarila slezina, da joj nisu verovali kad je došla, kad su je stavili na to, imali su šta da vide, da je slezina pukla na dva dela. Marija mi je rekla da je problem što joj nisu dali to za trombocite, ne razumem se, nisam lekar. Trebalo je da ostane 15 dana u Turskoj, da je prate - istakla je Jovana.

Marko Đedović
foto: Youtube

Podsetimo, Miljana je danas primljena u šok sobi Urgentnog centra zbog lošeg zdravstvenog stanja. Nju su sve vreme pratili mama Marija i dečko Bebica, a kolike bolove trpi Miljana najbolje opisuje da je cela bolnica odzvanjala od njene vriske i plača: "Mamice, ne mogu da izdržim."

Bonus video:

00:13

MILJANA KULIĆ NEMA POJMA ŠTA SE DEŠAVA NAPOLJU: Zola preuzeo stvar u svoje ruke, evo kakav MALER se desio rijaliti zvezdi (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.