TOMA ZDRAVKOVIĆ I SRPSKI ROKER SU SE PRVO POTUKLI, PA POSTALI DRUGOVI: Mnogi ne znaju da je ON tvorac velikog hita!
Toma Zdravković, Foto: Printscreen/jutjub/pevanje

Zanimljivo

TOMA ZDRAVKOVIĆ I SRPSKI ROKER SU SE PRVO POTUKLI, PA POSTALI DRUGOVI: Mnogi ne znaju da je ON tvorac velikog hita!

Posvađali se i potukli, pa se sprijateljili

Objavljeno: 10:22h

Čuveni roker Milić Vukašinović napisao je brojne hitove za izvođače narodne muzike, a među njima je i pesma “Sećaš li se, Sanja?” koju je otpevao Toma Zdravković.

Njih dvojica ostvarili su uspešnu saradnju i postali prijatelji, ali nije bilo tako od samog početka. Naime, kada su se prvi put sreli, oni su se posvađali i potukli.

– To je bila neverovatna scena. Dovoljna je činjenica što je Toma smatrao da je “Sećaš li se Sanja” najlepša narodna pesma koju je čuo u životu. I taj način kako smo se prvi put sreli i potukli, a kasnije postali prijatelji, nesvakidašnji je – rekao je svojevremeno za Kurir.

1 / 9 Foto: Zorana Jevtić

Roker je priznao i da je konačno našao ženu svog života, Suzanu sa kojom je već 10 godina i kako tvrdi, koju nikada nije prevario.

– Ja sam završio sa varanjem. Pre Suzane sam varao non-stop. Nijedna nije mogla da me zaustavi. Tada sam stao. Sa Suzanom se poklopio pun krug. Svaka veza opstaje kada ženina se**ualna mašta prevazilazi muškarčevu- kaže Milić.

– Nijedan muškarac čija je se**ualna mašta njegove partnerte prevazišla njegovu nikada je neće ostaviti niti prevariti. Kad me neko pita šta je ljubav, ja kažem: “To je emotivno kanalisana pobuda se**ualnog nagona”. E, to objavi da se više ljudi ne zanose- zaključio je Vukašinović.

Bonus video:

53:12

SCENIRANJE 03.10.2021. TOMA ZDRAVKOVIĆ 2. DEO

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.