ANĐELKI JE SRCE OSVOJIO OVAJ ŠARMANTNI KOLEGA! ISPLIVALE PRVE SLIKE POLJUPCA: Zaljubljeni do ušiju!
Anđelka Prpić, Foto: © ATA Images

prvi poljubac

ANĐELKI JE SRCE OSVOJIO OVAJ ŠARMANTNI KOLEGA! ISPLIVALE PRVE SLIKE POLJUPCA: Zaljubljeni do ušiju!

Zašto bi krila?

Objavljeno:

Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović prelep su glumački par, a sada će nas voditi kroz duhovitu filmsku priču koja oslikava naše društvo u različitim životnim situacijama sa kojima se likovi susreću.

Glavne junake ove posve drugačije ljubavi čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo, neafirmisani reditelj Bata (Andrija Kuzmanović), Una (Anđelka Prpić), popularna i harizmatična TV voditeljka kao i policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) koji će nas nervirati, zasmejati, ljutiti i rasplakati.

1 / 9 Foto: Instagram printscreen/andjelkap

„Ala je lep ovaj svet” jeste komična, a opet topla priča koja će nas zagrliti i podsetiti na osećaj kada nas je neko poslednji put voleo.

Autorsku ekipu čine reditelj Filip Čolović, scenaristi Andrej Šepetkovski i Filip Čolović, direktor fotografije Saša Srećković dok glumačku ekipu pored pomenutih čine još i Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Slobodan Ćustić, Miljana Gavrilović i drugi.

Andrija Kuzmanović
foto: youtubescreen

Film "Ala je lep ovaj svet” biće prikazan 12. avgusta u okviru 46. festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj banji dok je velika beogradska premijera planirana za 22. septembar ove godine.

Bonus video:

01:22

Anđelka Prpić u nekoliko rečenica pokazala koliko je skromna, ALI I ŠTA RADI KADA JOJ PRIĐU LJUDI

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.