OVA ŽENA RODILA JE OMILJENU VODITELJKU SA RTS-A! USPOMENA ZBOG KOJE KOMENTARI PLJUŠTE: Podrška su jedna drugoj!
Milica Nedić, Foto: Printscreen

Sve pohvale

OVA ŽENA RODILA JE OMILJENU VODITELJKU SA RTS-A! USPOMENA ZBOG KOJE KOMENTARI PLJUŠTE: Podrška su jedna drugoj!

Sada je ispozirala sa majkom

Objavljeno:

Voditeljka Dnevnika na RTS-u, Milica Nedić, jedno je od omiljenih TV lica kod nas.

Nakon što je pre samo godinu dana vodila ozbiljnu bitku sa korona virusom, zbog čega je bila i hospitalizovna, Milica se oporavila, vratila svom poslu, ali i porodici.

- 10. mart prošle godine, početak jednog novog života. Kao drugi rođendan, pre pravog, u martu. Dan kada su lekari malo odahnuli i dozvolili da lečenje od kovida nastavim kod kuće. U višednevnim naporima, sve su učinìli da savladam najkritičnije. Natčovečanski napori tih velikih humanista znače neizmerno. Baš kao što je neizmerna dragocenost zdravlja, što najčešće shvatimo tek kad je teško. - pričala je tada voditeljka.

- Bole nemile slike iz bolnice, ali i opominju. Da što manje ljudi doživi agoniju kovida, bolesni što pre ozdrave, a lekari izađu iz crvenih zona. Najvrednije u životu zaista nema cenu i čuvajte ga. Imajte snage, volje i sreće da pobedite sva iskušenja, zarad zdravog života i osmeha. Budite dobro i ostanite zdravi, dragi prijatelji i divni ljudi.

1 / 6 Foto: Instagram

Voditeljka je aktivna i na društvenim mrežama, pre svega na popularnom Instagramu, gde objavljuje svoje slike, ali i svojih najmilijih.

Milica je sada pokazala kako izgleda njena majka, a povod za zajedničku fotografiju i emotivnu poruku bio je njen rođendan.

- Da čuvamo i poštujemo živote koji su nama podarili i udahnuli život - napisala je kratko voditeljka i tako čestitala mami 75. rođendan.

Milica Nedić
foto: Printscreen

Osim mnoštva čestitki koje su se nizale u komentarima, mogli su se pročitati i komplimenti upućeni obema damama na osnovu izgleda, a pre svega Miličinoj mami koja zaista izgleda fantastično u osmoj deceniji života.

Bonus video:

01:38

CECA I JOVANA JEREMIĆ SNIMAJU DUET?! Voditeljka zaintrigirala javnost izjavom, a onda je spomenula i ANASTASIJU!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.