SRBIJA JE OBOŽAVA, A ONA JE NAJVEĆI BAKSUZ NA ESTRADI: Niko nije znao za njenu JEZIVU SUDBINU, bićete FRAPIRANI!
Foto: Printscreen Youtube

ovo nismo znali

SRBIJA JE OBOŽAVA, A ONA JE NAJVEĆI BAKSUZ NA ESTRADI: Niko nije znao za njenu JEZIVU SUDBINU, bićete FRAPIRANI!

Tek kada je izašao Severinin album, direktor „Granda” je shvatio da je doneo pogrešnu odluku, kaže Rada

Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović tvrdi da je Severinin album "Bred Pit" trebala da snimi ona. Otpevala ga je, ali su se umešali prsti Saše Popovića, i ona je ostala bez ovih hitova.

Rada je otkrila da je veliki baksuz što se tiče pesama, te da je izgubila brojne hitove, a evo zbog čega joj se nije dalo da ih snimi.

"Najveći sam baksuz na estradi, to potpisujem. Ceo Severinin album "Bred Pit" sam otpevala ja. Dakle, pesme "Bred Pit", "Grad bez ljudi", "Dobro došao u klub", "Ko me tjero" i "Kamen oko vrata", sve sam ja to otpevala. Međutim, iz nekog razloga se Saša Popović nije dogovorio sa "aspirincima, pa su te pesme otišle Severini", kaže Rada i pojašnjava:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

"To nije bila moja odluka, jer sam bila vezana ugovorom za Popovića. On je o svemu odlučivao i plaćao, i njegov sud je bio da ne treba da objavim taj album. Tada sam toliko plakala, ali ništa mi nije vredelo", ispričala je Manojlovićeva.

Tek kada je izašao Severinin album, direktor „Granda” je shvatio da je doneo pogrešnu odluku, kaže Rada.

"Kada se sve zaršilo, Saša mi je rekao: "Rajka, izvini, ali ja to stvarno nisam prepoznao." Moram da kažem da Popović zaista nije imao lošu nameru, a kasnije su mi se iskupili, pa su mi uradili "Marakanu" i "Alko-test"", naglašava pevačica i dodaje da je nakon toga nastupilo drugačije pravilo u "Grandu".

"Tada je Popović odlučio da promeni ugovor sa svim zvezdama "Granda". Naime, u prvih godinu dana samo on ulaže, a posle sami biramo pesme, ali ih sami i plaćamo", objasnila je Rada i otkrila da je pesma "Tri čaše", veliki hit Milice Todorović, prvobitno bila njena.

1 / 7 Foto: Printscreen

"Ta pesma je bila kod mene, sestre, menadžera, a mi smo je slušali i slušali, i džaba. Moja sestra Maja ima drugačiji ukus od mene, pa joj često puštam pesme koje biram, jer se razume u novi zvuk, koji je meni potpuno stran", objašnjava pevačica.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.